Κεντρική Ασίστ Shadow Η Ανάσταση του Πανελληνίου

Η Ανάσταση του Πανελληνίου

charis papaioannou panellinios

charis-papaioannou-panellinios

Λίγες ώρες πριν το Αναστάσιμο μήνυμα της Ελπίδας και της Αγάπης, φωτίσει τις καρδιές όλων, στην Κυψέλη έκαναν την… πρώτη Ανάσταση! Κι όχι μια απλή… ανάσταση, αλλά την Ανάσταση του Πανελληνίου. Ο ιστορικός σύλλογος, που τα τελευταία χρόνια βολόδερνε και πάλευε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ανήκει πλέον σ’ εκείνους που τον τίμησαν με τον ιδρώτα τους.

Η απόφαση για τη διοίκηση Πρωτοδικείου ήταν συγκλονιστική, καθώς η διοίκηση του Χάρη Παπαϊωάννου, στην οποία μετέχουν παλιοί αθλητές του συλλόγου, κέρδισε την εμπιστοσύνη και αναλαμβάνει να βγάλει τον ΠΓΣ από το τέλμα. Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών περνά στα χέρια των Ολυμπιονικών και πλέον οι φίλοι του μπορούν να ονειρεύονται καλύτερες μέρες.

Ακόμα δεν έχει συσταθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ., το οποίο θα έχει πλατιά απήχηση. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τους διοικούντες να εργάζονται πυρετωδώς, αφενός για να επαναφέρουν τις εγκαταστάσεις σε υψηλό επίπεδο, ώστε να παρέχουν ανάλογες αθλητικές υπηρεσίες, αφετέρου στο να βγουν προς τα έξω, να σταματήσουν την εσωστρέφεια. Και το All Sport Camp (δείτε εδώ), που διοργανώνεται 18-21 Απριλίου είναι μια πρώτη κίνηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…