Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Η άμυνα θα είναι το κλειδί”

“Η άμυνα θα είναι το κλειδί”

mixalis liapis kolossos rethymno

mixalis-liapis-kolossos-rethymno

Ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs της Basket League στην Κρήτη (26/04, 17:00). Ο Μιχάλης Λιάπης δήλωσε ότι “κλειδί” για να έρθει η νίκη, είναι η άμυνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για εμάς στο παιχνίδι, στο Βενετόκλειο, καθώς φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και πήραμε μία μεγάλη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο, ισοφαρίζοντας τη σειρά στο 1-1.

Στο ματς αυτό, παίξαμε όπως θέλαμε, καθώς ήμασταν καλοί στην άμυνα, ενώ ήμασταν και εύστοχοι στα τρίποντα. Βέβαια, είχαμε ξανά ένα “θέμα” στις ελεύθερες βολές που μπορεί να είναι λεπτομέρεια, αλλά είναι ένας τομέας που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο τρίτο παιχνίδι στην Κρήτη.

Τώρα, το τρίτο παιχνίδι της σειράς είναι για εμάς ένας “καθαρός” τελικός. Θα πρέπει να μπούμε όσο το δυνατόν συγκεντρωμένοι γίνεται από το πρώτο λεπτό και μέσα από την άμυνα μας, που θα είναι το κλειδί, να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους.

Δεν είμαστε καθόλου αγχωμένοι, καθώς η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Το άλλο καλό για εμάς είναι πως θα είναι μαζί μας ο Τρέβορ (σ.σ. Ρέλεφορντ), ο οποίος μας έλειψε πολύ λόγω του τραυματισμού του. Ωστόσο, ακόμη δεν ξέρουμε πόσο θα μπορεί να μας βοηθήσει.

Ελπίζω να τα πούμε και την επόμενη φορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…