Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός H φρενίτιδα για τη Φενερμπαχτσέ έριξε το σύστημα

H φρενίτιδα για τη Φενερμπαχτσέ έριξε το σύστημα

kosmos oaka panathinaikos

kosmos-oaka-panathinaikos

Αναβρασμός υπάρχει στις τάξεις των “πράσινων” οπαδών, ενόψει των αγώνων με τη Φενερμπαχτσέ για τα playoffs της Ευρωλίγκας. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να αγοράσουν online εισιτήρια για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, με αποτέλεσμα το σύστημα της viva να υπερφορτώσει και να πέσει.

Η εταιρία έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι έπεσε το σύστημα και ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα. “Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προπώληση για τα παιχνίδια “PANATHINAIKOS BC SUPERFOODS – FENERBAHCE ISTANBUL GAME 1 & 2” είναι προσωρινά απενεργοποιημένη. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά σε λίγο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωση για το περιστατικό έβγαλε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία αναφέρει: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα ήθελε να ενημερώσει του φιλάθλους της πως λόγω της άνευ προηγουμένου ζήτησης των εισιτηρίων των δύο πρώτων αγώνων της σειράς των Play Off της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva παρουσιάζει καθυστερήσεις. Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την εταιρεία και έχουμε λάβει τη διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα λυθεί το συντομότερο δυνατό.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική σας ανταπόκριση και είμαστε βέβαιοι πως η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο “Νίκος Γκάλης” στις δύο αυτές αναμετρήσεις θα είναι ανεπανάληπτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…