Κεντρική NBA Γουίζαρντς vs Σέλτικς: Μια νέα, μεγάλη “βεντέτα”! (vids)
NBA

Γουίζαρντς vs Σέλτικς: Μια νέα, μεγάλη “βεντέτα”! (vids)

john wall jae crowder

john-wall-jae-crowder

Οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και οι Μπόστον Σέλτικς πρόκειται να διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους στον δεύτερο γύρο των πλέι-οφς, με “λάφυρο” την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας. Αν λάβει κανείς υπόψη το πρόσφατο παρελθόν των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, τότε μπορεί να αντιληφθεί ότι θα συμβούν “ομηρικές μάχες”, πόσο μάλλον όταν γίνεται λόγος για την post-season. Η “βεντέτα” των δύο ομάδων ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι και αναμένεται να συνεχιστεί ακάθεκτη.

Όλα ξεκίνησαν από την offseason του 2016. Οι δύο ομάδες “κονταροχτυπήθηκαν” για την απόσπαση της υπογραφής του Αλ Χόρφορντ, με τους “κέλτες” να είναι οι τελικοί νικητές, δίνοντας στον Δομινικανό σέντερ 4ετές συμβόλαιο, ύψους 113 εκατομμυρίων δολαρίων. Μετά την επιτυχία αυτή, ο φόργουορντ της ομάδας, Τζέι Κράουντερ τόνισε ότι οι Σέλτικς είχαν νικήσει τους Γουίζαρντς 4 φορές την περασμένη σεζόν και αυτό οδήγησε τον Χόρφορντ στην τελική του απόφαση. Τα λεγόμενα αυτά δεν άρεσαν καθόλου στους παίκτες των “μάγων”, με προεξάρχοντα τον Μαρτσίν Γκορτάτ, ο οποίος έκανε τη δυσαρέσκειά του γνωστή μέσω των social media.

Τον περασμένο Νοέμβριο, έλαβε χώρα το πρώτο “παρατράγουδο” εντός του παρκέ. Συγκεκριμένα, ο Τζον Γουολ έκανε ένα πολύ σκληρό φάουλ στον Μάρκους Σμαρτ, με τους 2 παίκτες να φθάνουν πολύ κοντά στο να έρθουν στα χέρια! Εν τέλει, ο σταρ της Γουάσινγκτον χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ 2ου βαθμού, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από την αναμέτρηση.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mQEWz_m3NBY]

Το τρίτο επεισόδιο της βεντέτας γράφτηκε στις 11 Ιανουαρίου, με τον Μπράντλεί Μπιλ και τον Σμαρτ να είναι οι πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες είχαν μια πολύ physical μάχη μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο στο παρκέ, ανταλλάσσοντας και ορισμένα… γαλλικά. Μάλιστα, οι δύο παίκτες έχουν και πλούσιο… ιστορικό, καθώς ο Σμαρτ είχε σπάσει τη μύτη του Μπιλ την περσινή σεζόν, όταν τον χτύπησε, κατά λάθος, στο πρόσωπο στην προσπάθειά του για λέι-απ!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Jjc083goutM]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fVZq5fD8S1E]

Τέλος, δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί το πιο έντονο περιστατικό ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα της 11ης Ιανουαρίου, ο Γουολ και ο Κράουντερ ξεκίνησαν το trash-talking δίπλα από τον πάγκο των Γουίζαρντς. Ο Κράουντερ το πήγε ένα βήμα παραπέρα, ακουμπώντας τη μύτη του Γουολ με το δάκτυλό του (!), με τον παίκτη των Γουίζαρντς να μην το ανέχεται αυτό, ρίχνοντας γροθιά στον Κράουντερ! Η πλειοψηφία των παικτών και των προπονητικών επιτελείων μπήκαν στη μέση, προκειμένου να μην ξεφύγει περαιτέρω η κατάσταση. Μάλιστα, 5 αστυνομικοί παρατάχθηκαν ανάμεσα στα αποδυτήρια των δύο ομάδων, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλα “παρατράγουδα”!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VzllvArdUVA]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…