Κεντρική NBA Γιάννης: “Θα πρέπει να ελέγξω τον ενθουσιασμό μου!” (vid)
NBA

Γιάννης: “Θα πρέπει να ελέγξω τον ενθουσιασμό μου!” (vid)

giannis antetokounmpo bucks

giannis-antetokounmpo-bucks

Στα τελευταία λεπτά του χθεσινού, πρώτου αγώνα των πλέι-οφς ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Τορόντο Ράπτορς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, δίνοντας μια μεγαλοπρεπή τάπα στον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Οι διαιτητές θεώρησαν, λανθασμένα, ότι ο “Greek freak” υπερέβαλλε στον πανηγυρισμό του, χρεώνοντάς τον με τεχνική ποινή! Παρ’όλα αυτά, ο σούπερ-σταρ των “ελαφιών” επέδειξε την ταπεινότητά του, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας ότι η απόφαση ήταν σωστή και το λάθος δικό του!

“Νομίζω ότι η τεχνική ποινή ήταν σωστή. Δεν έκανα κάποια χειρονομία προς τον ΝτεΡόζαν, απλά ήμουν ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα των πλέι-οφς. Θα μάθω να είμαι λιγότερο ενθουσιασμένος την επόμενη φορά!“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας άσος!

Όσον αφορά τα σημεία-κλειδιά που “έσπρωξαν” τους Μπακς στη νίκη, ο Γιάννης τόνισε: “Εμπιστευόμασταν ο ένας τον άλλο στην άμυνα, είχαμε καλή κίνηση της μπάλας και βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Η νίκη είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο 2ο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι θα είναι πλέον πιο αποφασισμένοι για τη νίκη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και συγκροτημένοι”.

Ο Γιάννης δεν παρέλειψε, φυσικά, να πλέξει το εγκώμιο του Θον Μέικερ, ο οποίος τα πήγε περίφημα αλλά και των υπολοίπων συμπαικτών του: “Είναι εξαιρετικό να έχεις τον Μέικερ. Έκανε καταπληκτική δουλειά στην προστασία του καλαθιού, έδωσε ορισμένες καταπληκτικές τάπες. Ήταν πολύ σημαντικός, καθώς δεν έδινε ελεύθερα σουτ σε παίκτες όπως ο Λάουρι, ο ΝτεΡόζαν και τον Βαλαντσιούνας. Ο Μίντλετον δεν έβαλε κάποια ελεύθερα σουτ αλλά έπαιξε εξαιρετική άμυνα και έφτιαχνε τις σωστές φάσεις. Ο Μονρό έκανε τρομερή δουλειά στα ριμπάουντ ενώ ο Μπρόγκντον ανοίγει καλά το γήπεδο. Όποτε του πασάρεις, πιστεύεις ότι θα ευστοχήσει. Είναι πολύ ωραίο που οργανώνει την επίθεσή μας και βάζει τον καθένα στη σωστή θέση”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vlq-6sY6wDQ]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…