Κεντρική Γ' Εθνική “Φωνάζει” η Νίκη Αμαρουσίου για τη διαιτησία!

“Φωνάζει” η Νίκη Αμαρουσίου για τη διαιτησία!

niki amarousiou apollonas smirnis

niki-amarousiou-apollonas-smirnis

Η Νίκη Αμαρουσίου δεν κατάφερε να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, καθότι υπέστη την ήττα από την Πεντέλη, με τη διοίκηση του συλλόγου να εκδίδει ανακοίνωση “φωνάζοντας” για την αντιμετώπισή τους από τους διαιτητές.

Αναλυτικά:
“Η Νίκη Αμαρουσίου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την απαράδεκτη διαιτησία των ΦασόληΦακώνα, στην αποψινή μας αναμέτρηση με αντίπαλο την Πεντέλη.

Θεωρούμε ότι το διαιτητικό δίδυμο επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα, παίρνοντας αποφάσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά και δεν άφησε την ομάδα μας να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη.

Δεν συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στη διαιτησία, ωστόσο επειδή οι κατ’ εξακολούθηση εις βάρος μας άσχημες διαιτησίες τη φετινή σεζόν τείνουν να γίνουν… ανέκδοτο, έφτασε η στιγμή να εκφράσουμε τα έντονα παράπονά μας στην ΚΕΔ, ευελπιστώντας ότι θα εισακουστούμε και τα παιχνίδια θα κρίνονται από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες…

Το βίντεο της αναμέτρησής μας με την Πεντέλη είναι στη διάθεση της ΚΕΔ/ΕΟΚ, αλλά και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου, προκειμένου να εξάγει ο καθένας τα συμπεράσματά του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…