Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Το πρόγραμμα της 3ης και 4ης αγωνιστικής

Ευρωλίγκα: Το πρόγραμμα της 3ης και 4ης αγωνιστικής

euroleague bracket

euroleague-bracket

Οι πρώτες δύο αγωνιστικές των playoffs της Ευρωλίγκας τελείωσαν και πλέον όλες οι σειρές οδηγούνται στην έδρα των φιλοξενουμένων. Ο απολογισμός για τις ελληνικές ομάδες δεν είναι και ο καλύτερος, καθώς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους και πλέον “τρέχουν”.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δύο ήττες στο “Νίκος Γκάλης” και πλέον θέλει να κάνει διπλό break για να επιστρέψει η σειρά στην έδρα του. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, καθώς είναι δύσκολο να χάσει δύο φορές η Φενερμπαχτσέ στο “σπίτι” της.

Την Τρίτη 25/04 στις 20:45 θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας και αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να επικρατήσει, ο τέταρτος θα γίνει δύο μέρες αργότερα (Πέμπτη 25/04, 20:45).

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα έκανε πάρτι και πήρε εύκολα τη νίκη, αλλά στον δεύτερο “λύγισε” από την Αναντολού Εφές και καλείται και αυτός να κάνει break. Ο τρίτος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει την Τετάρτη (26/04, 19:30) και ο τέταρτος την Παρασκευή (28/04, 21:15).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δυσκολεύτηκε αρκετά στην έδρα της κόντρα στην Μπασκόνια, αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους την Τρίτη 25/04 στις 22:00 και αν χρειαστεί τέταρτος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 27/04 στις 22:30.

Αμφίρροπο είναι και το τελευταίο ζευγάρι των playoffs, καθώς η Νταρουσάφακα έκανε την έκπληξη, έσπασε την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στην έδρα της. Το τρίτο παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 26/04 στις 21:15 και ο τέταρτος την Παρασκευή 28/04 στις 19:30.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…