Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έτοιμος για το πρώτο βήμα

Έτοιμος για το πρώτο βήμα

panathinaikos 1

panathinaikos-pascual-kalathis

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους Παναθηναϊκός και Φενερμπαχτσέ θα βρεθούν αντιμέτωποι στα playoffs της Ευρωλίγκας. Οι “πράσινοι” έχουν το πλεονέκτημα έδρας και σήμερα (18/04, 21:00 ΕΡΤ2) θέλουν τη νίκη στο κατάμεστο “Νίκος Γκάλης” για να βρεθούν πιο κοντά στην Πόλη.

Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο, καθώς το “τριφύλλι” για να βρεθεί στο Final Four πρέπει να αποκλείσει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που μεγαλούργησε στον πάγκο της ομάδας του. Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός και τις 7 φορές, που έχει έρθει στο “Νίκος Γκάλης” από τότε που αποχώρησε από την ομάδα, έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Σπουδαίες “μάχες” σε ΝΒΑ και Euroleague… Ράπτορς-Μπακς, Σέλτικς-Μπουλς, Κλίπερς-Τζαζ, Παναθηναϊκός-Φενέρ και ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια. Ολα τα ματς θα “δοθούν” προς τους πελάτες της 2winbet.gr με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του και θέλει η ομάδα του να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό. Από την πλευρά του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είδε όλους τους τραυματίες του να επιστρέφουν και η Φενερμπαχτσέ θα παραταχθεί πάνοπλη στο παρκέ.

Το “Νίκος Γκάλης” έχει αποδειχθεί φέτος απόρθητο κάστρο, καθώς στην κανονική διάρκεια ο Παναθηναϊκός μέτρησε 14 νίκες σε 15 παιχνίδια. Ο μόνος που κατάφερε να περάσει αλώβητος, ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά αυτή η ήττα δεν στοίχισε στους “πράσινους”.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν μεγάλο κίνητρο, καθώς αν προκριθούν στο Final Four οι τσέπες του θα γεμίσουν, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους έταξε μεγάλο πριμ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…