Κεντρική NBA Έτοιμος για το πρώτο ματς ο Τόμας
NBA

Έτοιμος για το πρώτο ματς ο Τόμας

isaiah thomas celtics 1

isaiah-thomas-celtics

Στη Γουάσινγκτον βρίσκεται ο Αϊζεία Τόμας, ώστε να παρευρεθεί στην κηδεία της αδερφής του, η οποία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 2 εβδομάδες. Ο σταρ των Σέλτικς επέστρεψε στη γενέτειρά του αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 6ου ματς εναντίον των Σικάγο Μπουλς και αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας εντός των επόμενων ωρών. Οι “κέλτες” αγωνίζονται σήμερα εναντίον των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς (20:00, ώρα Ελλάδος), στο πλαίσιο του 2ου γύρου των πλέι-οφς, με τον ιστορικό σύλλογο να συμπαραστέκεται σύσσωμος στο δράμα του “IT“.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής, Μπραντ Στίβενς, ο οποίος ήταν πρόθυμος να δώσει το παρών στην κηδεία, μαζί με όλη την ομάδα, σε περίπτωση που δεν υπήρχε αγώνας σήμερα, τόνισε: “Είναι πολύ σημαντικότερο γεγονός (η κηδεία) από το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο. Θα είναι έτοιμος να παίξει. Και αν αποφασίσει ότι όλο αυτό είναι too-much, δεν πειράζει“, εννοώντας προφανώς ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, σε περίπτωση που επιθυμεί να μην αγωνιστεί.

Ακόμη, ο “παρτενέρ” του στην περιφέρεια της ομάδας, Έιβερι Μπράντλεϊ, δήλωσε: “Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά είμαστε εδώ για αυτόν και είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαι σίγουρος ότι και εκείνος θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…