Κεντρική Διεθνή Επιστροφή στην Αυστραλία για Σόμπεϊ (pic)

Επιστροφή στην Αυστραλία για Σόμπεϊ (pic)

asobey

asobey

Σύντομο φαίνεται πως ήταν το πέρασμα του Νέιθαν Σόμπεϊ από την Ελλάδα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, καθώς ο 26χρονος ανακοινώθηκε από τους 36ερς, την ομάδα δηλαδή που αγωνιζόταν και πριν υπογράψει με το “Δικέφαλο” προκειμένου να επιστρέψει το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Αυστραλός έκανε και δηλώσεις μιλώντας για την έως τώρα εμπειρία του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Ελλάδα σε σχέση με την Αυστραλία, αλλά είναι καλά. Το να έχω έναν προπονητή που δεν μιλά πολλά αγγλικά και να χρειάζονται μετάφραση πολλά απ’ όσα λέει με έκαναν να χρειαστώ λίγο χρόνο για να συνηθίσω, αλλά νομίζω ότι τώρα τα καταφέρνω καλύτερα.

“Βρίσκομαι εδώ για πάνω από ένα μήνα και αρχίζω να συνηθίζω πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ, αλλά και να καταλαβαίνω καλύτερα τι κάνει η ομάδα στο γήπεδο. Ελπίζω ότι όλα αυτά θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ. Το να παίζω απέναντι σε καλές ομάδες και καλούς παίκτες με κανει να κερδίζω εμπειρίες όσον αφορά συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Εδώ μαθαίνω, δουλεύω πάνω σε κάποια πράγματα και νιώθω ότι εξελίσσομαι”.

Τέλος, ο Σόμπεϊ αναφέρθηκε και στο πως είναι η ζωή εκτός παρκέ στη Θεσσαλονίκη: “Η ζωή εκτός μπάσκετ εδώ είναι υπέροχη. Η πόλη είναι πολύ όμορφη, δίπλα στη θάλασσα και οι άνθρωποι είναι πραγματικά πολύ καλοί. Είναι ευκολότερο όταν είναι έτσι τα πράγματα. Έξω από την ομάδα, πάντως, δεν υπάρχουν πολλοί που να μιλούν αγγλικά, οπότε δεν μπορούμε να πιάσουμε μεγάλες συζητήσεις. Συνήθως λέμε λίγα και καλά, διότι δεν υπάρχει μεγάλη ευχέρεια στα αγγλικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…