Κεντρική NBA Επέστρεψε ο Γουέιντ, “αυτοκτόνησαν” οι Μπουλς (vid)
NBA

Επέστρεψε ο Γουέιντ, “αυτοκτόνησαν” οι Μπουλς (vid)

dwyane wade bulls

dwyane-wade-bulls

Μοναδική ευκαιρία να φθάσουν ακόμη πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο τους έχασαν οι Σικάγο Μπουλς, με τους “ταύρους” να κάνουν “χαρακίρι” στην έδρα του, αδιάφορου και ανιαρού Μπρούκλιν. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν ακόμη και με 9 πόντους (88-97), 4.24′ πριν από τη λήξη, οι Νετς δεν τα παράτησαν, πραγματοποιώντας ένα σερί 10-0 και παίρνοντας τη νίκη στο τέλος με 107-106! Οι “ταύροι” βρίσκονται πλέον οριακά στην 8άδα της Ανατολής, όντας ισόπαλοι με τους 9ους, Χιτ, με τον Ντουέιν Γουέιντ να επιστρέφει στα παρκέ μετά από 1 μήνα απουσίας.

Χοκς ή Καβαλίερς ο νικητής στην μεταξύ τους “μάχη”; Η Ρεάλ ή η Μπασκόνια θα πάρει την νίκη και το… προβάδισμα (ισοβαθμούν) στην βαθμολογία; Ολα τα ματς του ΝΒΑ και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Ο “Flash” είχε τραυματιστεί στον αριστερό αγκώνα, στις 15 Μαρτίου, με την επίσημη γνωμάτευση να κάνει λόγο για απουσία του παίκτη από το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου. Τελικά, ο Γουέιντ πήρε το “πράσινο” φως στο χθεσινό παιχνίδι, σκοράροντας 14 πόντους, αν και η παρουσία του έδειξε να μπερδεύει την ομάδα του. Το γεγονός ότι ο Γουέιντ θέλει την μπάλα στα χέρια του, ώστε να είναι αποτελεσματικός καθιστά πολύ δύσκολη τη συνύπαρξή του με τον Τζίμι Μπάτλερ. Οι δύο σταρς δυσκολεύονται να παίξουν μακριά από την μπάλα, διότι δεν είναι αποτελεσματικοί σε spot-up συνθήκες και ως επακόλουθο, τα αποτελέσματα της ομάδας είναι ανάμεικτα με τους παίκτες αυτούς ταυτόχρονα στο παρκέ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=i6zeXN72jTY]

Ο Μπάτλερ συνέχισε το “καυτό” σερί του, με 33 πόντους (12/22 σουτ) αλλά οι Μπουλς αποδείχθηκαν ανίκανοι να διαχειριστούν την υπέρ τους διαφορά. Για τους νικητές, ο Κάρις ΛεΒερτ είχε 19 πόντους, με 2 κρίσιμα τρίποντα στα τελευταία λεπτά, ο Σπένσερ Ντίνγουιντι είχε επίσης 19, προερχόμενος από τον πάγκο ενώ ο Ρόντε Χόλις-Τζέφερσον έφθασε τους 16, με 12 ριμπάουντ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hQvuzom9afA]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…