Κεντρική A2 “Ένας ακόμη “τελικός” με την Καβάλα”
A2

“Ένας ακόμη “τελικός” με την Καβάλα”

gsl

Τη “μάχη” του προκειμένου να παραμείνει στην Α2 συνεχίζει να δίνει ο ΓΣ Λάρισας, με τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Δαστραβίδη να τονίζει πως το ερχόμενο παιχνίδι με την Καβάλα είναι ένας ακόμη “τελικός”.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια αποτελούν τελικούς γα τον ΓΣΛ ο οποίος λαβωμένος από τα πολλά προβλήματα παλεύει με “νύχια και με δόντια” με αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις για να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Άλλωστε η ομάδα μας αξίζει να πετύχει τον στόχο της καθώς οι παίκτες μας πραγματοποιούν γενναίες εμφανίσεις, αλλά παλεύουν κόντρα στην κακή τύχη σε αρκετές περιπτώσεις φέτος, αλλά και στις κακές διαιτησίες.

Όμως δεν μένουμε εκεί και μαχόμαστε μέχρι το τέλος, χρειαζόμαστε όμως τον κόσμο στο πλευρό μας, ο οποίος θα ελαφρύνει τους παίκτες από το άγχος της δύσκολης αποστολής τους. Αύριο, Μ. Τετάρτη υποδεχόμαστε σε ένα ακόμη “τελικό” την ομάδα της Καβάλας και είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα υπερβάλουν και πάλι εαυτούς διεκδικώντας τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Δόξας: «Στην Πάρνηθα δεν κολλάει, στο μπάσκετ κολλάει…» (pic)

Το μπάσκετ εξακολουθεί να μένει στον… πάγο, αλλά ο κόσμος μπορεί να πάει κανονικά στ…