Κεντρική NBA Εκδικήθηκε δίχως έλεος τους Κινγκς ο Κάζινς! (vid)
NBA

Εκδικήθηκε δίχως έλεος τους Κινγκς ο Κάζινς! (vid)

demarcus cousins pelicans

demarcus-cousins-pelicans

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έχει εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση των Κινγκς να τον ανταλλάξουν. Ο ίδιος αγαπάει όσο τίποτα την πόλη του Σακραμέντο αλλά οι ιθύνοντες των “βασιλιάδων” δεν του φέρθηκαν με τον κατάλληλο τρόπο. Ο “Boogie“, όμως, είναι συναισθηματικός τύπος και δεν ξεχνά εύκολα. Με αυτό ως δεδομένο, ο σούπερ-σταρ των Πέλικανς αποφάσισε να δείξει στην πρώην ομάδα του τι έχασε. Και το έκανε με τον πιο εμφατικό δυνατό τρόπο.

Ο Κάζινς βρισκόταν σε “beast mode” από τα πρώτα λεπτά, κάνοντας “bullying” στην αντίπαλη άμυνα. Ήταν ιδιαίτερα ζεστός πίσω από τη γραμμή των 7.25, έχοντας 5/8 τρίποντα ενώ σκόραρε πληθώρα καλαθιών και στο ποστ, χάρη στην ωμή δύναμή του και την απαράμιλλη τεχνική του. Ακόμη, έβγαζε και την ομάδα στο τρανζίσιον, κατεβάζοντας ο ίδιος την μπάλα, συμβάλλοντας στον ταχύτατο ρυθμό που επέβαλλαν οι Πέλικανς από το ξεκίνημα του αγώνα.

Συνολικά είχε 37 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 τάπες, με 7/13 δίποντα και 5/8 τρίποντα, σε μόλις 34 λεπτά συμμετοχής! Παρότι περιορίστηκε στο να πει ότι είναι χαρούμενος για τη νίκη μετά το τέλος του αγώνα, δίχως να ρίξει κάποιο “καρφί”, ο “Boogie” μάλλον χάρηκε παραπάνω από το συνηθισμένο για τη νίκη και την εμφάνιση αυτή!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=i8_LpXIytYo]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…