Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Εύκολη νίκη, τίποτα ανησυχητικό ο Μπιρτς”

“Εύκολη νίκη, τίποτα ανησυχητικό ο Μπιρτς”

sfairopoulos

sfairopoulos

O Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα απέναντι στον Απόλλων Πατρών για την 25η αγωνιστική και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μπιρτς, ενώ αντάλλαξε όμορφα λόγια με τον Κώστα Πετρόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Πειραιωτών:

Για τον τραυματισμό του Μπιρτς: “Έχει πάθει ένα διάστρεμμα, δεν δείχνει σοβαρό, αλλά και θα δούμε με την επιστροφή μας”.

Για το παιχνίδι: “Είχαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Είχαμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ τον Προμηθέα, ο οποίος ειδικά στην έδρα του είναι πολύ καλός. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άστοχοι και δεν μπορούσαμε να πάρουμε διαφορά, αλλά γενικά είχαμε ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μέσω της καλής μας άμυνας, βρήκαμε και πόντους στην επίθεση. Θεωρώ πως πήραμε μια καλή νίκη απέναντι σε μια αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα. Εύχομαι καλή τύχη στον Προμηθέα.  Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι μπροστά στον κόουτς Κώστα Πετρόπουλο, τον οποίο τον αγαπώ πάρα πολύ”.

Από την πλευρά του ο Κώστας Πετρόπουλος ανέφερε: “Kai εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ. Έχω μάθει πολλά από αυτόν τον κύριο. Του ζήταγα να μου πει πώς θα αντιμετωπίσουμε ένα πικ εν ρολ και μου έφερνε τρεις σελίδες. Και του έλεγα διάλεξε τα πιο sos και έλα να τα παίξουμε. Είναι εξαιρετικός κόουτς και με αυτό το ήθος και αυτό τον καλό χαρακτήρα που έχει, έχει καταφέρει και αντέχει ανάμεσα στα λιοντάρια της Α1 και της Ευρωλίγκας και αποτελεί παράδειγμα για όλους. Σε έχω μέσα στην καρδιά μου”.

Τέλος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πρόσθεσε: “O Πετρόπουλος είναι ένα διαμάντι του αθλητισμού, εμείς οι νεότεροι πήραμε πολλά από την εργατικότητα του και το ήθος του. Τον αγαπάω πάρα πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …