Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Εύχομαι να σωθεί ο Απόλλωνας”

“Εύχομαι να σωθεί ο Απόλλωνας”

vaggelis aggelou pagkos promitheas patras

vaggelis-aggelou-pagkos-promitheas-patras

Τη θέλησή του να παραμείνει ο Απόλλωνας Πατρών στα μεγάλα σαλόνια εξέφρασε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ύστερα από την άνετη επικράτηση κόντρα στην Κύμη, η οποία επίσης “μάχεται” για την παραμονή της στην κατηγορία.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
“Βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και οι ταχύτητες και οι στόχοι των ομάδων είναι διαφορετικοί. Υπάρχουν πολλά σούξου-μούξου, τα ξέρετε. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ένα όμορφο και ομαδικό μπάσκετ. Είμαστε αυστηροί στον στόχο του να χτίσεις μια ομάδα. Στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, με το Ρέθυμνο και με τον Παναθηναϊκό ένιωσα πολλές φορές ότι παίζουμε 5 εναντίον 10. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να το διορθώσουμε.

Προσπαθούμε να πείσουμε τους παίκτες μας ότι η ομάδα μας πρέπει να παίζει με ομαδικό τρόπο, ξεκινώντας από την άμυνα. Αυτό συνέβη στο β΄ ημίχρονο. Σήμερα είχαμε την πολύ καλή απόδοση του Ντίκερσον, ο οποίος μας βοήθησε πολύ στον αμυντικό τομέα, κλείνοντας διαδρόμους και πηγαίνοντας δυνατά στα ριμπάουντ.

Προσπαθούμε να είμαστε προπονητικά μαζί του όπως πρέπει. Τα αποτελέσματα σήμερα δεν μας επιτρέπουν να πούμε ότι είμαστε στα πλέι-οφ. Χρειαζόμαστε ακόμη μια νίκη, την οποία θα πρέπει να κάνουμε είτε κόντρα στον Ολυμπιακό είτε κόντρα στον Κόροιβο. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το Λαύριο, ούτε κανένας, εύχομαι ο Απόλλωνας να σωθεί. Ξέρω τι σημαίνει να θέλεις να σώσεις την παρτίδα. Εμείς έχουμε το δικό μας δρόμο”.

Από πλευράς παικτών ο Μακένζι Μουρ είπε: “Γνωρίζαμε ότι η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Ετσι βγήκαμε να παίξουμε και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Από Δευτέρα επιστρέφουμε στις προπονήσεις για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Τα πλέι-οφ είναι ο στόχος μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…