Κεντρική Basket League Άρης “Έχουμε μείνει λίγοι, με πολλά προβλήματα”

“Έχουμε μείνει λίγοι, με πολλά προβλήματα”

Πρίφτης

apriftis

O Άρης ηττήθηκε εκτός έδρας από το Λαύριο με 7075, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Πρίφτη να τονίζει πως πλεόν λόγω ελλείψεων έχουν μείνει λίγοι οι διαθέσιμοι παίκτες, ενώ για την μεταγραφή του Ζερμένιν Τέιλορ δεν θέλησε να πει το παραμικρό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Συγχαρητήρια στο Λάυριο για τη νίκη του και τη γενικότερη εμφάνισή του στη χρονιά. Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια, βγάλαμε ενέργεια αλλά δεν είχαμε συνέπεια. Δώσαμε εύκολους πόντους μέσα από τα επιπόλαια λάθη που κάναμε στην επίθεση και από τα αμυντικά ριμπάουντ που χάθηκαν. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, αλλά πρέπει όλοι να δώσουν κάτι παραπάνω γιατί μείναμε λίγοι, έχουμε ελλείψεις και προβλήματα διάφορα.”

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ, δήλωσε:
“Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Να δώσουμε το 100%, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι το τελευταίο σουτ που πρέπει να βάλουμε στη μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης.”

Σχετικά με τον Τέιλορ, ανέφερε:
“Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό, θα ενημερωθεί από την ΚΑΕ επισήμως.”

Για το αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης σε περίπτωση που δεν προκύψει συνεργασία με τον Τέιλορ, υπογράμμισε:
“Είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Θα δούμε.”

Aπό την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ, είπε:
“Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε την 4η θέση. Πιστεύω ότι δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει. Δώσαμε πολλούς πόντους από τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ.

Στο τέλος κάναμε μια απέλπιδα προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με την ΑΕΚ έχουμε μια τελευταία ευκαιρία. Δεν μπορούμε αν κάτι άλλο. Δεν τα παρατάμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε την 4η θέση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…