Κεντρική Basket League Άρης “Έχουμε υψηλό κίνητρο”

“Έχουμε υψηλό κίνητρο”

zaras

zarasΟ Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο (08/04, 17:00) για την 25η αγωνιστική της Basket League. Οι “κίτρινοι” θέλουν το διπλό, που θα τους εξασφαλίσει την 4η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Θοδωρής Ζάρας έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Στο τελευταίο μας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Carna δείξαμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο προσεχές ματς στο Λαύριο…

Το Λαύριο είναι μια καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της, αν και στην προηγούμενη αγωνιστική απέδειξε πως τα καταφέρνει εξίσου καλά και μακριά από αυτήν, καθώς επιβλήθηκε άνετα στη Ρόδο του Κολοσσού.

Ο προσεχής αντίπαλός μας παίζει ένα ιδιαίτερο στυλ στην άμυνα, με πολλές αλλαγές και αυτό δημιουργεί μία επιπλέον σκέψη στην επίθεσή μας. Μας κάνει πιο στατικούς και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε. Από κει και πέρα, το Λαύριο όχι μόνο έχει σωθεί, αλλά κυνηγάει και το κάτι παραπάνω, την είσοδό του στα πλέι οφ. Οπότε είναι δεδομένο ότι θα κάνει τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα.

Όμως και για εμάς είναι πολύ σημαντικός και κρίσιμος αγώνας. Έχουμε υψηλό κίνητρο, καθώς αν πάρουμε το διπλό κατά πάρα πιθανότητα θα εξασφαλίσουμε την 4η θέση, που είναι και ο βασικός μας στόχος στην παρούσα φάση. Είναι ματς παρόμοιο με εκείνο της Κύμης και ελπίζουμε να βγούμε και σε αυτό νικητές.

Όσον αφορά στον ελεύθερό μου χρόνο, που μετά το τέλος των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων είναι σαφώς περισσότερος, αυτό το διάστημα έχω ‘κολλήσει΄ με ένα παιχνίδι που λέγεται Assassin’s Creed“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…