Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έχω παράπονο”

“Έχω παράπονο”

manolopoulos

Η ΑΕΚ πέρασε δύσκολα από την έδρα της Δόξας Λευκάδας, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μην μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

“Θέλω να ξεκινήσω να δώσω συγχαρητήρια στη Δόξα, τους εύχομαι ότι καλύτερο. Για το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ ότι η Λευκάδα ήταν πάρα πολύ καλή και εμείς καθόλου καλοί. Ήταν ένα παιχνίδι με τακτική και από τις δύο πλευρές . Η Λευκάδα έπαιξε για πάρα πολύ ώρα, ένα σχήμα με 4 κοντούς, που δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Στην αρχή δεν ήθελα να ακολουθήσω. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να το κερδίσουμε από την επίθεση, δεν τα καταφέραμε και τελικά χρειάστηκε να ακολουθήσω.

Στο τέλος βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, είχαμε ένταση, ενέργεια και πάθος στο τέλος και αυτό είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Διότι θεωρώ ότι ο λόγος που το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι, ήταν ότι ήμασταν πάρα πολύ κακοί στο ξεκίνημά του. Δεν βγάλαμε ενέργεια, δεν βγάλαμε πάθος. Ήμασταν πάρα πολύ παθητικοί και αυτό νομίζω έφερε το παιχνίδι έτσι όπως ήρθε”, δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

“Θεωρώ ότι ήμαστε τρίτοι με κάποια διαφορά. Θεωρώ ότι η συνολική παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάποια παιχνίδια, όμως δεν τα καταφέραμε. Για τη συνέχεια, αυτό που μπορώ να πω είναι, ότι σήμερα έχω παράπονο, αλλά γενικά δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στην προπόνηση. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα στην προπόνηση. Ανταποκριθήκαμε. Και αυτό που λίγο με απογοητεύει, είναι ότι αυτά που ζητήσαμε και τα βγάζαμε στην προπόνηση καλά, δεν τα βγάλαμε στο παιχνίδι”.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρόσθεσε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λευκάδα για το παιχνίδι που έκανε. Εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί. Και το μόνο που κρατάμε είναι τη νίκη. Συνεχίζουμε για ότι καλύτερο.

Η Λευκάδα είχε ένα κίνητρο να παίξει κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς ενεργειακά και συγκεντρωμένα δεν πήγαμε τόσο όσο θα έπρεπε και ήρθε έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ρίζος: «Θα λείψει για αρκετό καιρό ο Γκίκας»

Ο επιστημονικός συνεργάτης του Over FM, Βαλάντης Ρίζος, μίλησε στην εκπομπή «Overage» με τ…