Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Αιχμές Σκουρτόπουλου!

Αιχμές Σκουρτόπουλου!

skourtopoulos

skourtopoulosΟ Απόλλων Πατρών επικράτησε εντός έδρας του Λαυρίου με 7261, για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, όμως έπεσε κατηγορία, με τον Θανάση Σκουρτόπουλου να τονίζει του λόγους που η ομάδα του υποβιβάστηκε, ενώ άφησε και κάποιες αιχμές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:
“Είναι λυπηρό, χάσαμε την κατηγορία. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και τους προπονητές. Προσπαθήσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Καταφέραμε κάποια πράγματα. Καθοριστικά για την πορεία μας ήταν τα ματς με Λευκάδα και Κύμη. Νομίζω πως η ομάδα μας δεν αντιμετωπίστηκε δίκαια ή όπως αντιμετωπίστηκαν όπως άλλες ομάδες. Αυτό σε συνδυασμό με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε ήταν καταδικαστικό για την ομάδα του Απόλλωνα.

Αυτή τη στιγμή η μέρα δεν είναι για τέτοια πράγματα. Ο Απόλλων είναι μια ομάδα με ιστορία και κόσμο, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Δεν ξέρω για εμένα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό κομμάτι και να αναλάβουν άνθρωποι που θα στηρίξουν την ομάδα στην καινούρια προσπάθεια. Είμαι σίγουρος πως με την στήριξη του κόσμου θα τα καταφέρουν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…