Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Διπλώματα θέλεις Κυριάκο; Έχουμε!

Διπλώματα θέλεις Κυριάκο; Έχουμε!

ioannou nikos odke3

ioannou-nikos-odke3

Τόσο νέος και τόσο προβλέψιμος. Αλλά, ας είναι, εμείς εδώ είμαστε για να του μάθουμε (αφιλοκερδώς) να περπατά στα παραγοντικά μονοπάτια της διαιτησίας. Γράψαμε ότι ο Κυριάκος Παντελίδης, πρόεδρος του συνδέσμου Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας (κι όχι μόνο Χαλκίδας, για να διορθωνόμαστε κι εμείς) είναι έκθετος. Δεν έψαξε -ως όφειλε- να βρει τα πτυχία του Νίκου Ιωάννου, πριν προχωρήσει στη διαγραφή του. Κι ο πρώην ΓΓ της ΟΔΚΕ έχει πτυχία (διαβάστε εδώ).

Περιμέναμε ότι η απάντηση θα έρθει από το φερέφωνο κι έτσι έγινε. Τι μας είπαν, λοιπόν; Ότι τα πτυχία που προσκομίσαμε -και φυσικά δεν τα αμφισβήτησαν- ήταν πτυχία προπονητή κι όχι διαιτητή. Σώπα; “Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις“, που λέει κι η ατάκα από την ελληνική ταινία.

Ο νόμος 2725/2002, στο άρθρο 46, κάνει λόγο για “τίτλους σπουδών, κατά προτίμηση πτυχίο ΤΕΦΑΑ“. Το… καταθέσαμε; Πάμε παρακάτω. Ζήτησε πιστοποιητικό, που να αποδεικνύει ότι ήταν διαιτητής. Να το φέρουμε κι αυτό, κάνοντας τη δουλειά που ΟΦΕΙΛΕ να κάνει ο κ. Παντελίδης.

diploma-ioannou2

Ιδού, λοιπόν, και το έγγραφο από την… τοπική Ένωση Βελιγραδίου, που πιστοποιεί ότι ήταν διαιτητής στην ενωμένη Γιουγκοσλαβία (εκεί όπου το μπάσκετ ήταν -ακόμα είναι- εθνικό σπορ, εκεί όπου αγωνίζονταν οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι παίκτες εκείνης της εποχής).

Άρα, έχουμε άλλο ένα πτυχίο (όποιο δεν σας κάνει το σκίζουμε, δεν τρέχει τίποτα), που να αποδεικνύει ότι κακώς διαγράφηκε ο Νίκος Ιωάννου. Το καταλάβατε;

Τρία διαφορετικά πτυχία, αναγνωρισμένα από το ελληνικό κράτος, που δείχνουν ότι ο πρώην Γ.Γ. της ΟΔΚΕ είχε τα τυπικά προσόντα. Θα ήμασταν κακοί αν ζητούμε -από την πλευρά μας- να παρουσιάσει (έστω και μέσω του φερέφωνου) ο κ. Παντελίδης τα αποτελέσματα από τα προστάζ του 2000, για να δούμε το ονοματάκι του στους επιτυχόντες; Που ακόμα κι αν υπάρχει, δεν εξηγεί τους λόγους διαγραφής του Νίκου Ιωάννου, αλλά να δούμε -βρε παιδί μου- και τα πτυχία του νέου προέδρου.

Αν χρειαστείτε κι άλλα πτυχία, πείτε μας. Εδώ είμαστε να σας φέρουμε, αν και θαρρώ πως πτυχίο αεροναυπηγού, εγκεκριμένο από τη NASA δεν πρέπει να διαθέτει ο κ. Ιωάννου. Ίσως αυτό σας βοηθήσει, κ. Παντελίδη, να εξηγήσετε στον κόσμο του μπάσκετ για ποιον λόγο -αν όχι για ρεβανσισμό– προχωρήσατε στη διαγραφή του.

Υ.Γ.: Μαθαίνω ότι η… επιβράβευσή σας δεν έπιασε τόσο. Κάποιοι λένε ότι η Σκάλα του Μιλάνου είναι πιο κοντά από τη Σκάλα Λακωνίας. Πολύ λυπήθηκα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…