Κεντρική NBA Δικαίωση και γερή αποζημίωση για Σεφολόσα!
NBA

Δικαίωση και γερή αποζημίωση για Σεφολόσα!

thabo sefolosha

thabo-sefolosha

Η 8η Απριλίου του 2015 δύσκολα θα διαγραφεί από τη μνήμη του Θάμπο Σεφολόσα. Ο Ελβετός γκαρντ/φόργουορντ συνελήφθη μαζί με τον τότε συμπαίκτη του, Πέρο Άντιτς έξω από ένα κλαμπ στο Μανχάταν, με την κατηγορία ότι οι δύο παίκτες παρενέβησαν σε σκηνή εγκλήματος, παρακούοντας τις προτροπές των αστυνομικών. Το θέμα είναι ότι η διαδικασία σύλληψής τους δεν έγινε και με τον πιο… ήρεμο τρόπο, καθώς οι αστυνομικοί τον τραυμάτισαν σοβαρά στο πόδι, κάτι που τον υποχρέωσε να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν! 2 χρόνια μετά, η δικαίωση έφθασε…

Ο Σεφολόσα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των αστυνομικών, κυρίως λόγω των αίτιων της σύλληψης αλλά και των συνθηκών, κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε. Επέλεξε μάλιστα να φθάσει στα άκρα, καθώς τον Οκτώβριο του 2015 είχε αρνηθεί να προσφέρει κοινωνική εργασία για 1 μέρα, προκειμένου να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες, σύμφωνα με το ESPN. Ήταν βέβαιος ότι θα τα καταφέρει, με τη βεβαιότητα αυτή να του αποφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως μετέδωσε το TMZ, αυτό θα είναι το ποσό που θα λάβει ως αποζημίωση ο Σεφολόσα, όντας πλέον πλήρως δικαιωμένος για την επιμονή του. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ο παίκτης δεν απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία αλλά βάσει του αντίκτυπου των τραυματισμών του και της δυσκολίας του Νόμου να αποσαφηνίσει πλήρως το τι έγινε εκείνο το βράδυ, η απόφαση αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…