Κεντρική Basket League Άρης “Δεν βλέπαμε μπροστά μας από το άγχος”

“Δεν βλέπαμε μπροστά μας από το άγχος”

Πρίφτης

apriftis

Υπερβολικό άγχος είχαν οι παίκτες του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του έκαναν λανθασμένη διαχείριση κατοχών.

Αρχικά ανέφερε: “Αφιερώνουμε τη νίκη στον Δημήτρη, το παιδί που είναι σε δύσκολη κατάσταση από άποψη υγείας. Να επανέλθει σύντομα κοντά μας”.

Για το παιχνίδι σημείωσε: “Έγινε ένα κλασικό ντέρμπι, κλειστό, με κακό μακρινό σουτ εκατέρωθεν. Πιστεύω ότι δικαιούμαστε τη νίκη. Στο τέλος διαχειριστήκαμε λάθος τις κατοχές. Ο τρόπος που τελείωσε η κανονική διάρκεια του αγώνα δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα για μας το οποίο διαχειριστήκαμε μέσα από την προσπάθεια στην άμυνα. Είναι απλά το 1-0. Πάμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι”.

Για τη διαχείριση που έκανε ο Άρης στο +7: “Μπήκε ένα τετράποντο, μετά έγινε κακή διαχείριση που… συμβαίνει και δεν συμβαίνει. Για το τρίποντο του ΜακΦάντεν είναι μια δύσκολη φάση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παίζει επάνω του ο παίκτης μου. Στην παράταση, το άγχος μας ήταν τόσο μεγάλο, που… δεν βλέπεις μπροστά σου”.

Για την αστοχία από τα 6.75 μ. και τη χρησιμοποίηση του Σκοτ: “Και ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία είχε 0/20. Χρησιμοποιώ τον Σκοτ αναλόγως με τα όσα βλέπω. Δεν είναι τόσο απλό να τον βάλω αμέσως σε ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ. Έκανε δύο καλά σουτ, θα μας βοηθήσει στη διάρκεια. Έχουμε μια αμιγώς ελληνική ομάδα με μόλις έναν πρωταγωνιστή. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Οι αλλαγές που έκανε ο ΠΑΟΚ τον βελτίωσαν, πήρε παραγωγικούς παίκτες. Εμείς μπήκαμε στην αντίθεση διαδρομή για διάφορους λόγους αλλά και πάλι μπορούμε να προκριθούμε”.

Για τον τρόπο διαχείρισης του Κάμινγκς: “Αν αναλογιστεί κανείς ότι παίξαμε ένα ημίχρονο χωρίς τον Κάμινγκς… Ήθελα να μπει στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας δυνατότητα να κάνει τρία φάουλ, γιατί είναι ο άνθρωπος των τελευταίων λεπτών σε όλα τα ντέρμπι. Εφόσον η υπόλοιπη ομάδα ήταν κοντά στο σκορ, θεώρησα ότι μπορούσα να το κάνω. Συνολικά, δεν ήταν σε καλή μέρα. Η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν προσαρμοσμένη επάνω του. Αν είχαμε βάλει 2-3 σουτ, θα έβρισκε διαδρόμους και ο Κάμινγκς“.

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…