Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Δεν πληρώνει κι αδιαφορεί η ΕΟΚ

Δεν πληρώνει κι αδιαφορεί η ΕΟΚ

giorgos vasilakopoulos takis tsagkronis

giorgos-vasilakopoulos-takis-tsagkronis

Είναι παράδοση να γίνονται ταυτόχρονα οι τελικές φάσεις Εφήβων – Νεανίδων, όπως αντίστοιχα και Παίδων – Κορασίδων. Οι παραδόσεις, βεβαίως, είναι για να σπάνε και αυτό συμβαίνει φέτος, καθώς η τελική φάση των Εφήβων θα γίνει κανονικά, στις προγραμματισμένες ημερομηνίες (19-23) στη Σκάλα Λακωνίας. Όχι, όμως, και των Νεανίδων!

Οι αντίστοιχοι τελικοί ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στη Βάρη, όμως αίφνης η ΕΟΚ αποφάσισε να βάλει αυτές τις ημερομηνίες τα γυναικεία πλέι οφ, μεταθέτοντας τα τελικά των νεανίδων για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Ανεπισήμως, λέγεται πως δεν υπήρχαν χρήματα για τα ξενοδοχεία των αποστολών. Μιλάμε για χάλια αδιόρθωτα.

Τελευταία “στροφή” για το ελληνικό πρωτάθλημα με κρίσιμα ματς και η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της live betting και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Ανεξάρτητα από τον λόγο που αναβλήθηκε η τελική φάση των νεανίδων, σκεφτείτε τα εξής: Πέρα από το προφανές, ότι οι αγώνες θα γίνουν στο κατακαλόκαιρο, υπάρχουν ομάδες (όπως ο Παναθηναϊκός), που χρησιμοποιούν και κορασίδες στην ομάδα των νεανίδων. Το Πανελλήνιο Κορασίδων γίνεται τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου θα πρέπει τα κορίτσια να δώσουν πέντε συνεχόμενα παιχνίδια για τα τελικά των νεανίδων και μετά έρχεται το Πανευρωπαϊκό Νεανίδων (Α’ κατηγορία) στην Ουγγαρία.

Πότε θα ξεκουραστούν τα κορίτσια, πότε θα πάρουν μια ανάσα; Κορίτσια τα οποία -εκτός των άλλων- έχουν και τα σχολεία, τις εξετάσεις, τις άλλες δραστηριότητές τους. Ο λόγος που οι τελικές φάσεις γίνονταν τώρα (εν μέσω διακοπών του Πάσχα), ήταν για να μην συμπέσουν.

  • Για άλλη μια φορά φαίνεται η αδιαφορία της ΕΟΚ για το γυναικείο μπάσκετ.
  • Για άλλη μια φορά φαίνεται πως η ΕΟΚ συνεχίζει να… κρατά ψηλά τη σημαία του κινήματος “Δεν πληρώνω“.
  • Για άλλη μια φορά η ΕΟΚ αδιαφορεί για τα όνειρα των παιδιών, γιατί για κάποια από αυτά τα κορίτσια ίσως η τελική φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων να είναι ό,τι καλύτερο θα ζήσουν, στην μπασκετική τους πορεία.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …