Κεντρική Διεθνή “Δεν κρατάω κακίες”

“Δεν κρατάω κακίες”

Δικαιουλάκος

george dikaioulakos-

Δεν κρατάω κακίες, από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι η ομάδα να φτάσει τους μεγάλους στόχους με τον τίτλο στην Euroleague και στο τουρκικό πρωτάθλημα.”, ανέφερε σε ανάρτηση του ο πρώην πλέον προπονητής της γυναικείας ομάδας της Φενερμπαχτσέ, Τζώρτζης Δικαιουλάκος.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Έμαθα στη ζωή μου να κοιτάζω πάντα μπροστά και ποτέ πίσω, αλλά αυτή τη φορά δεν γίνεται να μην κάνει μια μικρή στάση και να ρίξω μια ματιά στο παρελθόν, για να νιώσω περήφανος για όσα κατάφερα στη Φενέρμπαχτσε. Τη σεζόν 2011-2012, παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε περιπέτεια με τον πρόεδρο, πήραμε το πρωτάθλημα και μπήκαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Στην επιστροφή μου τη σεζόν 2015-2016 επιστρέψαμε στα πρωταθλήματα, το οποίο η ομάδα είχε χάσει τις δύο προηγούμενες χρονιάς. Την ίδια σεζόν πήραμε και το κύπελλο, και το “Presdent’s Cup” και προκριθήκαμε ξανά στο Final Four της Euroleague, παρά την μείωση του μπάτζετ. Κάναμε και ένα ιστορικό ρεκόρ με έξι νίκες σε έξι ματς απέναντι στην Γαλατάσαραϊ.

Τη σεζόν 2016-2017 έχουμε ήδη προκριθεί στο Final Four της Euroleague και έχουμε πολλές προσδοκίες για να το πάρουμε. Επίσης, έχουμε φιλοδοξίες  για να πάρουμε το τουρκικό πρωτάθλημα ξανά, αλλά… Σε αυτό το σημείο η διοίκηση αποφάσισε να μην συνεχίσει με εμένα ως προπονητή!

Δεν κρατάω κακίες, από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι η ομάδα να φτάσει τους μεγάλους στόχους με τον τίτλο στην Euroleague και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Εύχομαι στους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα να δικαιωθούν για τις “ιδέες” και τις “πράξεις” τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εξαιρετικές παίκτριές μου, όλο το επιτελείο και ειδικά την τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντιντέμ Ακίν, η οποία έκανε τα πράγματα ευκολότερα για όλους με τον επαγγελματισμό της. Φυσικά, δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που μας στήριξαν και συνεχίζουν να μου δείχνουν την αγάπη τους με εκατοντάδες μηνύματα που μου στέλνουν καθημερινά.

Κανένας δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον, ίσως οι δρόμοι μας διασταυρωθούν ξανά, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαι περήφανος που ήμουν μέλλον αυτής της ομάδας και θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους. Φενέρμπαχτσε, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…