Κεντρική Elite League “Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο”

“Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο”

vlachos

vlachos

Να υποδεχθεί το ΓΣ Λάρισας ετοιμάζεται ο Εθνικός, ο οποίος όπως ανέφερε και ο Βαγγέλης Βλάχος δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης, ενώ μίλησε και ο Κώστας Μαχαίρας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α2.

Αναλυτικά:
“Είναι δεδομένο ότι δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Υπάρχει βαθμολογική διαφορά, είναι δεδομένο ότι οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όμως αυτό παράλληλα σημαίνει ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα κι αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους.

Τα παιδιά πρέπει να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα με τον Αρκαδικό και να συγκεντρωθούν στο αυριανό παιχνίδι. Επισημάναμε τα λάθη μας, ξέρουμε τι κάναμε σωστά και τι όχι, και πάμε για να προσθέσουμε άλλη μια νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στην έκτη θέση”.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μαχαίρας, που έχει και τα γενέθλιά του δήλωσε: “Όποιος κοιτάζει τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου, κινδυνεύει είτε να παρερμηνεύσει την ικανότητά του, είτε να τον αξιολογήσει με υπερβολικά θετικό βαθμό. Πέντε εμείς, πέντε κι οι αντίπαλοί μας στο παρκέ, πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε υψηλότερο κίνητρο και να πιστοποιήσουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…