Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου”

“Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου”

nikos vetoulas

nikos-vetoulas

To Ρέθυμνο μπορεί να στείλει σε τρίτο παιχνίδι τη σειρά, όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας, μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ο προπονητής των “Κρητικών” ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Σίγουρα, η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε αμφιβολία αν θα αντεπεξέλθουμε στο κομμάτι της ενέργειας. Αν βγάλουμε τα ριμπάουντ που έκριναν το παιχνίδι, θεωρώ ότι παίξαμε όπως συνηθίζουμε. Δεν ήρθαμε να κλέψουμε το ματς, ήρθαμε να το κερδίσουμε όπως παίζουμε πάντα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, κρατάμε τα θετικά όπως είναι τα λίγα λάθη και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς. Αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα, θεωρώ ότι μπορούμε να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι και να έρθουμε ξανά εδώ”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα χαμένα ριμπάουντ είπε:”Ήταν απόρροια όλων. Παίζαμε και με χαμηλά σχήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν συνδυασμός πραγμάτων. Δεν έχω παράπονο όμως από τα παιδιά. Παίζαμε απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα“.

O Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε από πλευράς των παικτών του Ρεθύμνου, λέγοντας:”Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί καλά, ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι η διαφορά κρίθηκε στα ριμπάουντ. Θα αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο, όπου θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας”.

  • vetoulas

    Βετούλας: «Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού»

    Στην προοπτική διεκδίκησης μιας θέσης στα playoffs, αναφέρθηκε ο Νίκος Βετούλας. Ο προπονη…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…