Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν απέχουμε από τον Ολυμπιακό”

“Δεν απέχουμε από τον Ολυμπιακό”

anadolu efes omadiki

anadolu-efes-omadiki

Η Αναντολού Εφές αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εναντίον του Ολυμπιακού (19/04, 21:00), για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφς της Ευρωλίγκας, με τον τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας, Αλπέρ Γιλμάζ, να μιλάει σε πρόσφατες δηλώσεις του για τις δύσκολες αναμετρήσεις απέναντι στους “ερυθρόλευκους“.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Δεν απέχουμε πολύ από τον Ολυμπιακό, που είναι μία ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές. Παρ’ όλα αυτά, είναι μία πολύ καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο να τη νικήσεις στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύονται πολύ καλά την έδρα τους. Ξέρουμε τη μεγάλη δυσκολία που έχουμε και θα είναι δύσκολα και τα παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος μας είναι οι τρεις νίκες, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για την κάθε μπάλα. Και εκείνοι μας φοβούνται και ξέρουμε τη δύναμή τους. Ελπίζω να προκριθούμε στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς τον Σπανούλη και το έχει κάνει στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας. Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός και ταλαντούχος παίκτης. Από τους πιο σπάνιους γκαρντ της Ευρώπης. Έχει ξεκολλήσει πολλές φορές τον Ολυμπιακός από τις δύσκολες καταστάσεις, αλλά και χωρίς εκείνον εξακολουθεί να είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Εάν δεν είναι ο Σπανούλης, θα είναι ο Γκριν ή ο Πρίντεζης που συνεισφέρει και εκείνος σημαντικά. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και δεν θα ήταν λάθος να ξεχωρίσεις μόνο τον έναν.”

Για την παραμονή του Μπράιαντ Ντάνστον:
“Ο Ντάνστον υπηρετεί πολύ καλά την ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια. Ένας παίκτης που είναι αγαπητός στους φιλάθλους και στην ομάδα και δίνει πάντα το 100% είτε στην προπόνηση, είτε στα παιχνίδια. Στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιό του. Είναι από τους παίκτες που θέλουμε να κρατήσουμε. Αλλά, είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν αυτή τη στιγμή. Έχουμε τα playoffs στην Ευρωλίγκα και ακολουθούν δύσκολα ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν συζητήσεις με θετική κατεύθυνση, αλλά δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…