Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Δεν άντεξε και απάντησε η ΕΟΚ

Δεν άντεξε και απάντησε η ΕΟΚ

vasilakopoulos klirosi

Η ξεφτίλα του αιώνα - Γιώργος Κογκαλίδης

Στην αντεπίθεση περνά η ΕΟΚ, η οποία με ανακοίνωση επιρρίπτει την ευθύνη στον δήμο Ευρώτα, υποστηρίζοντας ότι αθέτησε την υπόσχεση και δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο, ως είχε συμφωνηθεί. Αναμένεται η απάντηση του δημάρχου, όμως ακόμα κι έτσι, δεν ήταν υποχρέωση της Ομοσπονδίας να καλύψει τα έξοδα της διοργάνωσης;

Όπως και να ‘χει, εν αναμονή των εξελίξεων, η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
“Με ένα μυθιστορηματικό παραλήρημα, μνημείο εξαπάτησης, διαστρέβλωσης και αθλιότητας, γεμάτο χυδαιότητες και συκοφαντίες σε βάρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης,

O Δήμαρχος Ευρώτα επιχείρησε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη για τον μοναδικό υπαίτιο της ματαίωσης της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων που είχε ανατεθεί στην περιοχή του.

Επειδή ο δημόσιος διάλογος με συκοφάντες είναι περιττός, αλλά επειδή και οι συκοφαντίες δεν γίνεται να μένουν αναπάντητες, λέμε μόνο αυτό: Σήμερα, Μ. Πέμπτη 13/4/17, και ώρα 15.06, εστάλη στην Ομπσονδία mail με το οποίο ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου στο οποίο θα διέμεναν οι συμμετέχοντας με φιλοξενία του Δήμου, μας ενημέρωνε επί λέξη: “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ”

Κατόπιν αυτού, παύει κάθε συζήτηση, με συκοφάντες και απλά επαναφέρουμε στο προσκήνιο το ρηθέν, “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος. Το μόνο που μας απασχολεί πλέον, είναι να βρούμε έναν νέο τόπο διεξαγωγής της σημαντικής διοργάνωσης, συνεργαζόμενοι με ειλικρινείς ανθρώπους“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…