Κεντρική Elite League “Δεδομένο ότι θα παραμείνει ο Αλεξανδρής εάν…”

“Δεδομένο ότι θα παραμείνει ο Αλεξανδρής εάν…”

drakopoulos

drakopoulos

Για τη δουλειά του Βαγγέλη Αλεξανδρή μίλησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, τονίζοντας πως εάν ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει πρόταση από το εξωτερικό το φετινό καλοκαίρι, τότε είναι δεδομένο πως θα παραμείνει στο “τιμόνι” του “γηραιού”.

“Έχουμε έναν προπονητή που είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας. Σιγά-σιγά χτίζουμε κάτι καλό και λογικά θα παραμείνει και του χρόνου. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γνωρίζει πολύ καλύτερα της Α1 από την Α2. Αν δεν έχει καμία πρόταση από το εξωτερικό, είναι δεδομένο ότι θα μείνει, το έχουμε συζητήσει” ήταν όλα όσα είπε για τον νυν τεχνικό των “μπλε” ο ισχυρός άνδρας στον “ArenaFM 89.4” και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού:

“Το ματς με τον Αστακό είναι πολύ πιο κρίσιμο από το παιχνίδι με τον Φάρο, διότι ο Αστακός έχει το κίνητρο και αν μας κερδίσει θα κάνει το 2-0 και δημιουργεί προϋποθέσεις. Αντιθέτως στον Φάρο συμφέρει να βγούμε πρώτοι, για να φύγουμε από την μέση.

Tα παιχνίδια μέσα στο Ιβανώφειο είναι ξεκάθαρο ότι τα κερδίζει η ομάδα χάρη και στη βοήθεια του κόσμου της. Ο κόσμος κάνει τη διαφορά.

Η ομάδα είναι κομπλέ αλλά λίγο κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Και άλλες ομάδες είναι κουρασμένες αλλά εμάς φαίνεται περισσότερο λόγω και της ηλικίας των περισσότερων αθλητών. Όμως τα παιδιά θα τα καταφέρουν”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…