Κεντρική Β' Εθνική Χρονόπουλος: “Στο Μαρούσι βασιζόμαστε ο ένας στον άλλο”

Χρονόπουλος: “Στο Μαρούσι βασιζόμαστε ο ένας στον άλλο”

xronopoulos

Το Μαρούσι πήρε την νίκη απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας και πλέον έχει ακόμα 4 “τελικούς” μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Νότου. Κορυφαίος για την ομάδα μας ήταν ο Ανδρέας Χρονόπουλος με 18 πόντους και 4 τρίποντα, με τον ίδιο να μιλάει στην επίσημη σελίδα του Αμαρουσίου για την νίκη κόντρα στην Νίκαια και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

“Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν από την αρχή πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είχαμε τρεις σοβαρές απουσίες, του Μπαλάφα, του Σολωμού και του Ξύδα, που προσπαθήσανε να παίξουν τα παιδιά αλλά δεν τα καταφέρανε. Ήμασταν ουσιαστικά οκτώ παίκτες, να διαχειριστούμε 40 λεπτά. Στην αρχή μπήκαν πάρα πολύ δυνατά τα παιδιά από την Νίκαια και ήταν ήδη φορμαρισμένη ομάδα. Φάγαμε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ, καταφέραμε να πιέσουμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, να γυρίσουμε το παιχνίδι, καταφέραμε και περάσαμε μπροστά, κρατήσαμε το σκορ και έτσι πήραμε μια πολύ δύσκολη νίκη για να κάνουμε καλές γιορτές και να πάμε στο επόμενο”.

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι που είναι στην 30/4 απέναντι στον Εργοτέλη είπε: “Έχουμε μια πάρα πολύ μεγάλη διακοπή για το Πάσχα, οπότε οι μισές ομάδες είτε τα παρατάνε, είτε προσπαθούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Λογικά, ο Εργοτέλης δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσουμε κάτω. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 3 εβδομάδες προπόνηση, να κατεβούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μακάρι να το κερδίσουμε για να τα δώσουμε όλα στο μεθεπόμενο που είναι με το Περιστέρι”.

Για τον κόσμο που για ακόμα μια φορά βρέθηκε κοντά στην ομάδα: “Ο κόσμος όλες τις φορές είναι εδώ για εμάς ακόμα και τον καιρό που είχαμε την ποινή στις 3 αγωνιστικές. Μας ακολούθησε σε όλα τα εκτός, το γέμισε, μας βοήθησε σε πολλά παιχνίδια Κορωπί, Απόλλωνα που ήταν δύσκολες έδρες. Είναι πάντα δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε και μακάρι να μείνουν μέχρι τέλος και αν τα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε για την άνοδο στην Α2”.

Για τον στόχο της ανόδου: “Δεν υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να το πιστεύει αυτό για την ομάδα του, να ανέβει στην Α2. Εμείς ξεκινήσαμε με στόχο να σωθούμε και έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει, το κάνει ακόμα πιο σημαντικό. Εύχομαι να είμαστε υγιείς καταρχήν, να είμαστε όλοι μαζί, να μην έχουμε τραυματισμούς για να μπορούμε να πανηγυρίσουμε όλοι την Α2”.

Τέλος ο έμπειρος άσσος της ομάδας μας αναφέρθηκε και στην προσωπική του εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Ιωνικού: “Έτυχε εγώ να είμαι σε καλή μέρα. Υπάρχουν άλλα παιχνίδια που ήταν ο Σουλής ή ο Στασίνός που είναι πάρα πολύ καλός. Στη φετινή ομάδα αυτό είναι το καλό της, ότι δεν έχει κάποιον «αρχισκορερ». Σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζεται κάποιος διαφορετικός παίκτης. Αυτό είναι καλό και για εμάς, γιατί μπορούμε να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον και για την αντίπαλη ομάδα που δεν μπορεί να μας διαβάσει, γιατί δεν ξέρει από που θα περιμένει. Άλλες φορές βάζω εγώ, άλλες ο Ξύδας, άλλες ο Σολωμός, άλλες ο Παπαγεωργόπουλος, οπότε αυτό είναι και το καλό στην ομάδα. Δεν υπάρχει σουπερσταρ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …