Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας”

“Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας”

kamperidis rethimno

kamperidis-rethimno

Το Ρέθυμνο δεν τα κατάφερε στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs της Basket League στην έδρα του (26/04, 17:00). Ο Μιχάλης Καμπερίδης δήλωσε ότι η ομάδα του χρειάζεται τους φιλάθλους της περισσότερο από κάθε φορά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Θα ξεκινήσω από τα άσχημα και από την ήττα στη Ρόδο. Εκεί όπου πραγματικά μπήκαμε με το «μαχαίρι στα δόντια» για να «καθαρίσουμε» τη σειρά και να επιστρέψουμε με το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης στο Ρέθυμνο. Όμως, παρά την τεράστια προσπάθεια της ομάδας μου δεν τα καταφέραμε. Άπαντες προσπάθησαν για τη νίκη, το ελέγχαμε απόλυτα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αλλά δυστυχώς στο φινάλε κυριάρχησε ο εκνευρισμός, με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να ισοφαρίσει τη σειρά.

Τώρα πάμε στα καλά νέα. Αυτά είναι, όπως γνωρίζαμε εξαρχής, πως το 3ο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Στο «Μελίνα Μερκούρη», όπου φέτος έχουμε καταφέρει να πανηγυρίσουμε τεράστιες επιτυχίες. Μία τέτοια χρειαζόμαστε και αύριο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να μην τελειώσει εδώ η σεζόν για μας. Μπορεί να θεωρείται ήδη επιτυχημένη αλλά εμείς θέλουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Αυτό που χρειαζόμαστε την παρούσα στιγμή περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι η στήριξη των φιλάθλων μας. Αυτοί είναι που κάνουν τη διαφορά και έχουν καταστήσει την έδρα μας ανυπέρβλητο «εμπόδιο» για τους αντιπάλους μας και αυτό πρέπει να ισχύσει και στον αυριανό «τελικό».

Η βοήθεια τους σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη και τους περιμένουμε για να καταφέρουμε ΜΑΖΙ τη νίκη και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μας στην επόμενη φάση των playoffs“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…