Κεντρική NBA Μπάτλερ: “Δεν βλέπω την ώρα να μαρκάρω τον Τόμας!”
NBA

Μπάτλερ: “Δεν βλέπω την ώρα να μαρκάρω τον Τόμας!”

jimmy butler isaiah thomas

jimmy-butler-isaiah-thomas

Οι Σικάγο Μπουλς κατάφεραν να “τρυπώσουν” στην 8η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και ως αποτέλεσμα, θα αντιμετωπίσουν τους Μπόστον Σέλτικς, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των πλέι-οφς (Δευτέρα, 01:30 ώρα Ελλάδος το πρώτο ματς). Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι το απόλυτο επίκεντρο της ομάδας, ο παίκτης που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη προσοχή της αντίπαλης άμυνας, χάρη στον μοναδικό τρόπο που έχει να δημιουργεί το δικό του σουτ. Οι επιθετικές του αρετές συνδυάζονται, φυσικά, με τις ικανότητές του στον ανασταλτικό τομέα και ο Μπάτλερ δεν έχει πρόβλημα να μαρκάρει τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων, ακόμη και αν αυτός είναι ο Αϊζέια Τόμας.

Ανυπομονώ για αυτό το μαρκάρισμα“, δήλωσε ο “Jimmy Buckets“, ενόψει της “μονομαχίας” του με τον θαυματουργό γκαρντ της Βοστόνης και συνέχισε λέγοντας: “Κάποια στιγμή θα τύχει να τον μαρκάρω. Δεν ξέρω πότε αλλά θα τον δυσκολέψω πολύ. Δεν θα είμαι μόνος μου, όμως, καθώς αναμένεται να είναι μια ομαδική προσπάθεια. Κάποιες φορές θα με περάσουν, οπότε θα χρειαστεί να με καλύψουν οι συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση”.

Ο προπονητής των “ταύρων”, Φρεντ Χόιμπεργκ έκανε και αυτός εκτεταμένη αναφορά, σχετικά με το μαρκάρισμα του Τόμας: “Έχουμε ένα σχέδιο στα “σκαριά” αλλά οφείλουμε να το αναπροσαρμόσουμε, σε περίπτωση που τα πράγματα οδεύουν σε λάθος κατεύθυνση. Είναι δύσκολο να σταματήσεις τον δεύτερο καλύτερο σκόρερ του NBA. Αυτό δεν αφορά μόνο τον παίκτη που τον μαρκάρει αλλά είναι ομαδικό θέμα. Είναι πολύ καλός όταν μπαίνει στη ρακέτα, όταν περνάει από το σκριν αλλά και στο πικ-εν-ρολ. Μπορεί να σουτάρει από παντού και πηγαίνει με μεγάλη συχνότητα στις βολές. Πρέπει και οι 5 παίκτες μας στο παρκέ να γνωρίζουν μονίμως σε ποιο σημείο βρίσκεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…