Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Άξια φτάσαμε μέχρι τα πλέι οφ”

“Άξια φτάσαμε μέχρι τα πλέι οφ”

serelis

serelis

Ο Χρήστος Σερελής μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλων Πατρών, σχολίασε την συμμετοχή της ομάδας του στα πλέι οφ της Basket League, ενώ πρόσθεσε πως οι Πατρινοί θα επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που έπεσε κατηγορία. Το μόνο παρήγορο που έχει αυτή η ομάδα είναι ότι θα έχει παρελθόν, παρόν και σίγουρα θα έχει και μέλλον και σίγουρα θα επιστρέψει σύντομα στην Α1. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα μας για την είσοδο μας στα πλέι οφ. Νομίζω ότι η θέση αυτή μας αξίζει και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που είμαστε μέρος της μεγαλυτέρης επιτυχίας του Λαυρίου”.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Σάκης Γιαννακόπουλος:

“Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών επικράτησε το μεγαλύτερο κίνητρο που είχε ο Απόλλωνας για την παραμονή σε σχέση με το δικό μας που ήταν η είσοδος στα πλέι όφ. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μείνουμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε προσπαθήσαμε, αλλά τα λάθη που έγιναν έδωσαν στον Απόλλωνα τη νίκη.

Για εμάς η 8η θέση είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου μας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς για να τεστάρουμε τις δυνάμεις και να δουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Είναι μια ιστορική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει σίγουρα εκεί που ανήκει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…