Κεντρική Elite League “Ατζέντηδες παρακινούσαν τους παίκτες να….”

“Ατζέντηδες παρακινούσαν τους παίκτες να….”

pedazidis

pedazidis

Για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της Καβάλας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “93,7” ο προπονητής της τοπικής ομάδας,  Νίκος Πενταζίδης, τονίζοντας μάλιστα πως ατζέντηδες συμβούλευαν τους παίκτες να μην πάνε στην προπόνηση.

Όλα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός.
“Έχω δει το ματς 3-4 φορές, άλλα είπαμε στις προπονήσεις και δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο κάποιοι παίκτες να μη μπορούν να ακολουθήσουν κάποια πράγματα που λέμε. Να παίρνουν ατομικές πρωτοβουλίες που δε βοηθάνε σε καμία περίπτωση την ομάδα. Μπορώ να τα δεχτώ όλα, να μη μπορέσουμε να σκοράρουμε στην επίθεση, να μη βάζουμε το σουτ αλλά δε δέχομαι όταν κάποιος παίζει εγωιστικά. Υπήρχε έλλειψη πάθους για την ομάδα. Με εξαίρεση τον Ντιαλό που ξεκίνησε πεντάδα και έδειξε πάθος, ήθελε να παίξει. Με τους υπόλοιπους είχαμε μεγάλα προβλήματα. Μπαίνει το εγώ αντί για το εμείς.

Τα παιδιά είναι νεαρά και δείχνουν ένα πρόσωπο εκτός έδρας, εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν και τα προβλήματα όλη την εβδομάδα. Επίσης είχαμε μηνύματα από ατζέντηδες που να λένε μην κατεβείτε στην προπόνηση. Για το δικό τους συμφέρον, στέλνανε μηνύματα στους παίκτες. Υπάρχουν διάφορα θέματα μέσα στην ομάδα. Προσπάθησα να μιλήσω τους παίκτες και να επικεντρωθούν στο ματς. Δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δε μπόρεσε να γίνει”.

Τέλος, για τις πιθανότητες αποφυγής του υποβιβασμού: “Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες. Δε μιλάμε για απευθείας παραμονή. Έχουμε ως στόχο να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό. Με την εικόνα που δείχνουμε δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο προπονητής λέει κάποια πράγματα αλλά δε μπαίνει μέσα να παίξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…