Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ανεβασμένος” αρχηγός στα πλέι οφ…

“Ανεβασμένος” αρχηγός στα πλέι οφ…

amargaritis

amargaritisΟ Σούλης Μαρκόπουλος του έχει… αδυναμία. Τον θεωρεί πολύ σημαντικό “γρανάζι” στην “μηχανή” του ΠΑΟΚ ενώ όσο ήταν τραυματίας (για αρκετό καιρό στο ξεκίνημα της σεζόν), ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης στεκόταν πολύ στην απουσία του. Για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ο λόγος, τον αρχηγό του “Δικεφάλου” που στα τελευταία δύο ματς απέναντι στο Λαύριο έχει δώσει βοήθειες στους “ασπρόμαυρους”.

Το θετικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πως ο έμπειρος φόργουορντ είναι “ανεβασμένος” στα πλέι οφ. Αυτό “δείχνουν” τα νούμερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στους δύο αγώνες κόντρα στο Λαύριο ο Μαργαρίτης είχε 9,5 πόντους μέσο όρο ενώ στα πέντε παιχνίδια που είχαν προηγηθεί (με Κύμη, Προμηθέα, Ολυμπιακό, Κόροιβο και Παναθηναικό) πριν την έναρξη των πλέι οφ, είχε 4,8 πόντους ανά αγώνα.

Σπουδαία ματς στο ΝΒΑ… Πέισερς-Καβαλίερς, Θάντερ-Ρόκετς, Μπουλς-Σέλτικς, Τζαζ-Κλίπερς αλλά και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Μάλαγα στην Ισπανία. Ολα η 2winbet.gr θα τα προσφέρει στους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Επίσης, απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε μέσο όρο 12 βαθμούς (είχε 12 βαθμούς στον αγώνα της Τετάρτης και άλλους 12 στο σαββατιάτικο ματς) στο σύστημα αξιολόγησης ενώ στους προηγούμενους πέντε αγώνες είχε μέσο όρο πέντε βαθμούς στο ranking (μάλιστα από αυτά τα πέντε ματς, μόνο απέναντι στον Κόροιβο είχε διψήφιο αριθμό βαθμών στο σύστημα αξιολόγησης). Σε κάθε περίπτωση, στον ΠΑΟΚ θέλουν τον… καλό Μαργαρίτη στις “μάχες” με τον Άρη.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…