Κεντρική Elite League “Αν θέλουν να μας τελειώσουν, να μας το πουν”

“Αν θέλουν να μας τελειώσουν, να μας το πουν”

gsl

gsl

Τρομερά παράπονα από την αντιμετώπισή τους από τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης με το Χολαργό έχουν άπαντες στο ΓΣΛ, με τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Δασταυρίδη να τονίζει ότι “αν θέλουν να μας τελειώσουν κάποιοι να μας το πούνε. Τουλάχιστον να μην παιδεύεται η ομάδα χωρίς λόγο. Για μια ακόμη φορά συνέβησαν απαράδεκτα πράγματα στο γήπεδο εις βάρος μας”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των ηττημένων, Γιώργος Σκαραφίγκας ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας και με το πρόβλημα του Νίκολιτς που δεν συμμετείχε στον σημερινό αγώνα έγινε ακόμη πιο δύσκολο για μας. Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό, κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση για μένα και μέσα γήπεδο, αγωνιστικά, αλλά και σε ψυχή και κατάθεση καρδιάς. Και είναι κρίμα που κάποιοι άλλοι, καλώς ή κακώς, έρχονται να αποφασίσουν τον ιδρώτα των παικτών και το ποιος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι μας αδίκησαν και σαν ομάδα και σαν προπονητές και σαν παίκτες.

Και δεν το λέω αυτό για τον Χολαργό που κέρδισε ένα ματς που θα μπορούσε να το κέρδιζε και από μόνος του. Εμείς κάναμε τεράστια προσπάθεια, ήμασταν μέσα στο ματς 5 λεπτά πριν λήξει και εκεί συνέβη κάτι, παρόλη την αρνητική αντιμετώπιση σαν συμπεριφορά από τους διαιτητές, εκεί αποφασίσανε να τελειώσουν το παιχνίδι.

Για το επίμαχο σημείο, να τονίσω ότι δόθηκε ένα φάουλ στον Τσούμα που δεν δίνεται ποτέ και ο παίκτης βγήκε με 5 φάουλ, επίσης, σε μια απλή δική μου διαμαρτυρία χωρίς να πω τίποτα δέχτηκα την τεχνική ποινή από το πουθενά, δηλαδή ούτε εσκεμμένο να ήταν και θεωρώ ότι ήταν στοχευόμενοι και ο Γκιουλέκας και ο κάποιοι άλλοι παίκτες σε θέμα σφυριγμάτων, χωρίς αυτό να αποτελεί κάποια καμία μομφή, σύμφωνα με όσα είδα στον αγωνιστικό χώρο μιλάω. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…