Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αλήθεια είπε! Δεν κερδίζει με Πουκλ

Αλήθεια είπε! Δεν κερδίζει με Πουκλ

gianakopoulos

gianakopoulos

Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του, έχει ή δεν έχει δίκιο στο να φωνάζει ειδικά για τα σφυρίγματα του Σλοβένου διαιτητή Σάσα Πουκλ, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάσει… στατιστικών ένα δίκιο το έχει.

Η δήλωσή του “δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να νικήσουμε με διαιτητή τον Πουκλ” μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού η τελευταία φορά που οι “πράσινοι” πήραν ροζ φύλλο αγώνα με τον εν λόγω διαιτητή στην τριάδα ήταν κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν στις 17 Μαρτίου 2016, για το Top-16 της περσινής σεζόν.

Τα σπουδαία ματς του ΝΒΑ Μπουλς-Σέλτικς, Θάντερ-Ρόκετς και Τζαζ-Κλίπερς αλλά και αυτά της Euroleague, δηλαδή τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Εφές και Ρεάλ-Νταρουσάφακα, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Από εκεί και ύστερα ακολούθησαν πέντε σερί ήττες! Με τη Μπασκόνια εκτός έδρας στον 2ο αγώνα των περσινών πλέι οφ και τέσσερις (4) φέτος: Με ΤΣΣΚΑ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Ερυθρό Αστέρα (εκτός) και την Πέμπτη με τη Φενέρ στο “Νίκος Γκάλης“.

Το ακόμη πιο… φοβερό είναι το ποσοστό νικών που έχει ο Παναθηναϊκός, επί ημερών Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο τιμόνι της διοίκησης, δηλαδή από τη σεζόν 2012-’13 και μετά. Με τους πράσινους να μετράνε μόλις 3 νίκες σε σύνολο 15 αγώνων παρουσία του Πουκλ! Ποσοστό μόλις 20%!…

Ο Σλοβένος ήταν διαιτητής στο 1ο ματς της μ.Ο. (μετά Ομπράντοβιτς) εποχής στην Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη τη σεζόν 2012-’13 (ήττα) και συνολικά σε άλλες 11. Οι μόλις τρεις νίκες, εκτός από αυτή πέρυσι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ήταν με την Αρμάνι Μιλάνο (07/11/2014) στο ΟΑΚΑ και με τη Μπάμπεργκ (01/02/2013) επίσης στο ΟΑΚΑ.

Ιδού αναλυτικά οι αγώνες του Παναθηναϊκού με τον Πουκλ:

Σεζόν 2012-’13
Ρεάλ (εκτός) ήττα
Μπάμπεργκ (εντός) νίκη

Σεζόν 2013-’14
Μακάμπι (εντός) ήττα
Μπασκόνια (εντός) ήττα
ΤΣΣΚΑ (εκτός, πλέι-οφ) ήττα

Σεζόν 2014-’15
Μιλάνο (εντός) ήττα
Μακάμπι (εκτός) ήττα
ΤΣΣΚΑ (εντός, πλέι-οφ) ήττα

Σεζόν 2015-’16
Μπαρτσελόνα (εκτός) ήττα
Λοκομοτίβ (εντός) νίκη
Μπασκόνια (εκτός, πλέι-οφ) ήττα

Σεζόν 2016-’17
ΤΣΣΚΑ (εκτός) ήττα
Ολυμπιακός (εντός) ήττα
Ερ.Αστέρας (εκτός) ήττα
Φενέρμπαχτσε (εντός, πλέι-οφ) ήττα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…