Κεντρική Ψαγμένα Άγνοια για Γιαννάκη

Άγνοια για Γιαννάκη

giannakis

giannakis

Άγνοια δηλώνουν παράγοντες της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας μπάσκετ στις φήμες περί επαφών -πόσο δε μάλλον περί συμφωνίας- με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eBasket, το όνομα του Γιαννάκη απλά έχει προταθεί από ατζέντη στην Ομοσπονδία, η οποία όμως πρόσφατα άλλαξε ηγεσία και “σκέφτεται” πρωτίστως… βραζιλιάνικα. Νέος πρόεδρος ανέλαβε πρόσφατα και στις εκλογές που έλαβαν χώρα στις 10 Μαρτίου, ο Γκι Πεϊξότο, παλιός παίκτης σε διάφορες ομάδες της χώρας αλλά και στην Εθνική.

Ο 56χρονος Πεϊξότο δήλωσε μετά την εκλογή του ότι προτεραιότητα για τη θέση του προπονητή θα έχει κάποιος Βραζιλιάνος για να διαδεχθεί τον Αργεντίνο Ρούμπεν Μανιάνο που είχε τα ηνία από το 2010 έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μάλιστα, ο βασικός υποψήφιος έως και φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Ζόρζε Γκουέρα, γνωστός ως Γκουερίνια, ο 58χρονος τεχνικός με προϋπηρεσία στις Μόγκι ντας Κρούζες (από το 2016 έως και σήμερα) και Μπαούρου.

Το όνομα του “δράκου” είναι μία επιλογή, όχι όμως βασική για τη “σελεσάο” που πρόκειται σύντομα πάντως να αποκτήσει νέο τεχνικό ενόψει των προσεχών υποχρεώσεών της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…