Κεντρική NBA “Αγκαλιά” με την πρωτιά οι Σέλτικς! (vid)
NBA

“Αγκαλιά” με την πρωτιά οι Σέλτικς! (vid)

isaiah thoms celtics

isaiah-thoms-celtics

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις 3 σερί “αυτοκτονίες” των Κλίβελαντ Καβαλίερς, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας, μόλις 1 παιχνίδι πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου! Οι “κέλτες” επικράτησαν των “ουραγών”, Μπρούκλιν Νετς, με 114-105, με τον Αϊζέια Τόμας στον συνηθισμένο ρόλο του κορυφαίου.

 

Ο “πυραυλοκίνητος” γκαρντ της Βοστόνης “έγραψε” 27 πόντους με 8/11 δίποντα, κάνοντας “βόλτες” γύρω από την άμυνα του Μπρούκλιν. Τοποθετώντας εξαιρετικά το κορμί του, κατάφερνε να προστατεύσει την μπάλα με το σώμα του και να σκοράρει με συνέπεια ενώ “έσπαγε” συχνά τα νταμπλ-τιμ των αντιπάλων. Μπορεί να μην ήταν εξίσου καλός πίσω από τη γραμμή των 7.25 (2/10 τρίποντα) αλλά η παρουσία του ήταν αρκετή, ώστε να ξεπεραστεί το χαμηλό εμπόδιο των Νετς.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3qPpQREuTZ8]

Με την εμφάνιση αυτή, ο Τόμας έφθασε τις 71 20άρες για φέτος, με τον Τζον Χάβλιτσεκ να είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που ξεπερνάει την επίδοση αυτή! Πλέον, η Βοστόνη επικεντρώνεται στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, με αντίπαλο τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ώστε να “καθαρίσει” την υπόθεση-πρωτιά. Οι Σέλτικς τα κατάφεραν πέρα από κάθε προσδοκία, καθώς, περίπου 1 εβδομάδα πριν, οι επίσημες μετρήσεις του ESPN έδιναν μόλις 5% πιθανότητες στους “κέλτες” για την 1η θέση αλλά πλέον, οι “μνήμες” του 2008 “ξημερώνουν” και πάλι…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…