Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αυτός ο αγώνας είναι τελικός”

“Αυτός ο αγώνας είναι τελικός”

pasqual

pasqualΟ Παναθηναϊκός Superfoods αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε (25/04, 20:45), για τον τρίτο αγώνα της σειράς των πλέι οφς της Ευρωλίγκας, με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι τελικός για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Με αυτό τον συνδυασμό είναι μερικές φορές δύσκολο να κερδίσεις, ο επόμενος αγώνας θα είναι στην Πόλη, πιστεύω ότι κάναμε καλή προετοιμασία αυτές τις ημέρες κι είμαι σίγουρος ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό ματς. Όταν χάνεις με 0-2, σίγουρά τα πρώτα λεπτά είναι πολύ σημαντικά, γιατί αν δώσουμε την αυτοπεποίθηση στη Φενέρ θα είναι πιο δύσκολο. Αν ξεκινήσουμε όμως καλά το ματς τότε έχουμε σίγουρα ευκαιρίες για να κερδίσουμε το ματς.”

AdTech Ad

Για το τι έφταιξε στον δεύτερο αγώνα και τον Μπογκντάνοβιτς:
“Έγιναν αρκετά λάθη και δουλέψαμε γι’ αυτά, έπρεπε να διορθώσουμε ορισμένα λάθη τακτικής. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Σίγουρα σε ορισμένες περιπτώσεις θα έχει το πλεονέκτημα, από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να βελτιωθούμε σε όλες τις καταστάσεις που δεν τα πήγαμε καλά.”

Για τη σειρά που μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη:
“Είπα στους παίκτες μου την επόμενη ημέρα του αγώνα ότι έχουμε αυτή την ευκαιρία. Θα πρέπει πρώτα να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς και μετά θα μιλήσουμε για το δεύτερο. Αυτός ο αγώνας είναι τελικός, η τελευταία μας ευκαιρία να παραμείνουμε ζωντανοί. Όπως είπα και πριν είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…