Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

“Αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

papapetrou 1

papapetrou

Εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παππαπέτρου. Ο άσσος των “ερυθρολεύκων” τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα:”Στα τελευταία λεπτά παλέψαμε και παίξαμε δυνατά και κάτι παραπάνω από μπάσκετ, δηλαδή ξύλο και να το πάμε στην κατοχή, στο σουτ, στο ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι“.

την αδράνεια των παικτών του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο διάστημα: «Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν έχεις να παίξεις ένα τέτοιο ματς, πρέπει να είσαι έτοιμος, όλοι ως ομάδα. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό γιατί έχουμε ακόμα μία ευκαιρία για να νικήσουμε.

Εχουμε κερδίσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες. Μην ξεχνάμε τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν. Πολλές φορές νικάς αν και δεν είσαι καλύτερος, είχαμε την ευκαιρία να κλέψουμε το παιχνίδι στο τέλος. Σίγουρα αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί είχαμε μεγάλη κενά διαστήματα και η Εφές πήρε μεγάλη διαφορά

Για το Game 4:”Είναι άλλο ένα παιχνίδι για να συνειδητοποιήσουμε τι ευκαιρία έχουμε. Να το βάλουμε στο μυαλό μας, γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία να στείλουμε τη σειρά πίσω στο ΣΕΦ“.

Για τον αν η ομάδα ξύπνησε μετά το επεισόδιο του Παπανικολάου με τον Μπράουν:Μας ξύπνησε το επεισόδιο. Όταν βλέπεις τον συμπαίκτη σου να παλεύει, σε τρελαίνει. Μας ξύπνησε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …