Κεντρική Elite League Α2: Η κορυφαία πεντάδα της 24ης αγωνιστικής

Α2: Η κορυφαία πεντάδα της 24ης αγωνιστικής

ethnikos3

ethnikos3

Η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ολοκληρώθηκε, με τον Φάρο Κερατσινίου να “στραβοπατάει” και να απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Απομένουν πλέον έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος και η μάχη για την άνοδο και την παραμονή στην κατηγορία καλά κρατεί.

Όπως κάθε εβδομάδα, το eBasket.gr σας παρουσιάζει τους κορυφαίους της αγωνιστικής, με την πεντάδα της 24ης στροφής του πρωταθλήματος να έχει έντονο… άρωμα Εθνικού, λόγω και της μεγάλης νίκης του επί του Φάρου.

1) Ράιτ Ρίβο Λάανε (Εθνικός)
Ο βραχύσωμος Εσθονός γκαρντ ήταν σχεδόν άψογος κόντρα στην πολύ ποιοτική περιφερειακή γραμμή του Φάρου. Μέτρησε 18 πόντους με 9/9 βολές, 3/3 δίποντα κι 1/2 τρίποντα, “κατέβασε” 3 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ κι είχε μόλις ένα λάθος σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Μπακς-Μάβερικς, Γουόριορς-Γουίζαρντς και όλα τα ματς στην Ευρώπη αλλά και στο ΝΒΑ, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με live betting!

2) Μιχάλης Πολίτης (ΑΕΛ)
Η ΑΕΛ είχε εύκολο έργο κόντρα στο Παγκράτι στο Μετς, με τον Μιχάλη Πολίτη να βλέπει σαν… κουβά το καλάθι των “ροσονέρι”, πετυχαίνοντας 20 πόντους με 1/3 δίποντα κι 6/7 τρίποντα. Είχε ακόμα 1 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 25 λεπτά, αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

3) Αβραάμ Καλλινικίδης (Χολαργός)
Εντυπωσιακός ήταν ο πολύπειρος φόργουορντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Χολαργού με τον ΓΣΛ. Είχε 16 πόντους (3/4 βολές, 5/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο σε 18 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας την ομάδα του στο διπλό.

4) Νίκος Παπανικολάου (Ψυχικό)
Σε “ημιάγρια” κατάσταση βρίσκεται ο Νίκος Παπανικολάου τις τελευταίες εβδομάδες, χαρίζοντας τη μία νίκη μετά την άλλη στο Ψυχικό. Ο φόργουορντ της ομάδας των βορείων προαστίων ήταν απολαυστικός και κόντρα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων, μετρώντας 16 πόντους (4/4 βολές, 3/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 26 λεπτά.

5) Κώστας Μαχαίρας (Εθνικός)
Το “θηρίο” του Εθνικού τα έβαλε με τη φροντ λάιν του Φάρου και βγήκε νικητής. Έκανε double double με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 1 ασίστ, ένα κλέψιμο κι ένα λάθος σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…