Κεντρική Elite League “Νίκη και πλέι οφ”

“Νίκη και πλέι οφ”

xaris koulouriotis aiolos astakou

xaris-koulouriotis-aiolos-astakou

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου της Α2, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει ο Αίολος Αστακού, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΛ και με νίκη “κλειδώνει” την πέμπτη θέση.

Ο βοηθός του Μιχάλη Κουταλιανού, Χάρης Κουλουριώτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχνίδι με τους “βυσσινί”.

“Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο και επικίνδυνο αντίπαλο. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πέμπτη θέση και τη συμμετοχή μας στα play off για την άνοδο στην Α1.

Εξίσου σημαντικό είναι το ότι παίζουμε στην έδρα μας στον Αστακό και θα έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία με τον κόσμο μας που μας έχει βοηθήσει τόσο πολύ όλη τη χρονιά.

Πιστεύω λοιπόν πως όλοι μαζί ομάδα και κόσμος θα είμαστε έτοιμοι το Σάββατο στις 15.00 να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό στην 1η συμμετοχή του συλλόγου στην Α2 εθνική κατηγορία”, δήλωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…