Κεντρική NBA Ξεχνάει να “προσγειωθεί” ο Γιάννης στην κορυφή του top-10! (vid)

Ξεχνάει να “προσγειωθεί” ο Γιάννης στην κορυφή του top-10! (vid)

giannis antetokounmpo

giannis-antetokounmpoΏρες-ώρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει να… απαρνιέται την ανθρώπινη φύση του, επιθυμώντας να πετάξει ψηλά, έτσι όπως δεν μπορεί να το κάνει κανείς. Ο “Greek freak” πέτυχε έναν από τους πιο αψεγάδιαστους “ανεμόμυλους” που έχουμε δει ποτέ, πατώντας από τις διακεκομμένες γραμμές και εκτείνοντας σε απίστευτο βαθμό το χέρι του. Μπορεί να φαίνεται αρχικά ότι βρίσκεται πολύ μακριά από τη στεφάνη αλλά αυτοί οι παράγοντες δεν αποτελούν πρόβλημα για τον Γιάννη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή ενός απίθανου top-10!

Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και live betting σε όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αλλά και αυτά του ΝΒΑ, για το οποίο θα υπάρχει και LIVE STREAMING!

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς βρίσκεται στο νο.2, με ένα φοβερό double-pump, ανάποδο κάρφωμα αλλά ο Γιάννης τον “κέρδισε” στα σημεία! Ο Νίκολα Γιόκιτς αποδεικνύει ξανά ότι ουδείς σέντερ πασάρει καλύτερα από αυτόν ενώ ο Ζάζα Πατσούλια θυμίζει… Μάτζικ, με την απίθανη έμπνευσή του. Τέλος, ο Άαρον Γκόρντον καρφώνει ανάποδα ενώ ο Ραζόν Ρόντο πετάει την μπάλα στην πλάτη του αντιπάλου, σε ένα top-10 που βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο της χρονιάς!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Nf2keQnxIdg]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…