Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

v ethniki 1

eBasket-picture

“Πανικός” επικρατεί σε Νότιο και Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής με το eBasket.gr να σας παρουσιάζει τους κορυφαίους της 23ης αγωνιστικής!

 1. Βασίλης Εμμανουηλίδης (Πρωτέας Βούλας)

Νίκη που τον κρατάει “ζωντανό” στη “μάχη” της παραμονής πανηγύρισε ο Πρωτέας Βούλας επί της ΑΕΝ Κηφισιάς, χάρη στον πολύπειρο γκαρντ του που με buzzer beater τρίποντο “σκότωσε” τους παίκτες των βορείων προαστίων (Δείτε εδώ)

2. Γιώργος Σουρλής (Μαρούσι)

Διπλό με το οποίο αυξάνει τις πιθανότητές του να βρεθεί τη νέα σεζόν στην Α2 πήρε το Μαρούσι στην έδρα του Παπάγου, με τον Γιώργο Σουρλή να ηγείται των φιλοξενούμενων έχοντας 17 πόντους με τέσσερα τρίποντα.

3. Δημήτρης Σιόλογκας (Φίλιππος Βέροιας)

Ο παίκτης του Φίλιππου Βέροιας είναι ίσως ο κορυφαίος σκόρερ του βορείου ομίλου, και το απέδειξε στη χθεσινή νίκη επί του Πευκοχωρίου σταματώντας στους 32 (!) πόντους και κάνοντας άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα.

4. Νίκος Περσίδης (Ιωνικός Νικαίας)

Σφήνα στις ομάδες που διεκδικούν το “εισιτήριο” για την Α2 μπαίνει πλέον ο Ιωνικός Νικαίας, δια χειρός Νίκου Περσίδη ο οποίος με 18 πόντους και καθοριστικά καλάθια έκανε… εφιάλτη το απόγευμα των παικτών του Σάββα Κατσούνη.

5. Γιάννης Δασκαλόπουλος (Στρατώνι)

Ο Πολύγυρος ήταν αποφασισμένος να κάνει το “βήμα” για την παραμονή του στην κατηγορία, δίχως όμως να υπολογίσει στο σέντερ των γηπεδούχων. Με 32 πόντους, ο Γιάννης Δασκαλόπουλος αποτελεί το “διαμάντι” του Βορρά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…