Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

peristeri

peristeri

Για ακόμα μία εβδομάδα το eBasket.gr έχει επιλέξει την κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής, στην οποία παίρνουν μέρος οι Γιώργος Κερασοβίτης, Αντώνης Μάντζαρης, Νέστοριας Κόμματος, Νίκος Πρίτσος, Στέφανος Σολωμός.

 1. Γιώργος Κερασοβίτης (Κορωπί)

“Μαέστρος” με τα όλα του!… Τι κι αν ο Σάββας Κατσούνης δεν υπολόγιζε σε σημαντικούς του παίκτες (εξίσου και η… δεκάδα με την οποία κατέβηκε στο ματς), ο αρχηγός του Κορωπίου φρόντισε να “καλύψει” το κενό τους και ταυτόχρονα να δώσει ΡΕΣΙΤΆΛ κόντρα στον Τρίτωνα. Σκόραρε μόλις 3 πόντους (στην πρώτη φάση της παράτασης), αλλά το απολαυστικό ήταν πως μοίρασε -κρατηθείτε- 15 (!) ασίστ οργανώνοντας τρομερά τις επιθέσεις των “πρασίνων”.

2. Αντώνης Μάντζαρης (Περιστέρι)

Σε μία πολύ σκληρή έδρα όπως αυτή του Πρωτέα, το Περιστέρι χρειαζόταν αναγκαστικά την ποιότητα του Μάντζαρη προκειμένου να αποδράσει και ο ίδιος με 19 πόντους και 4 τρίποντα, κράτησε στην κορυφή με 2 βαθμούς διαφορά την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη.

3. Νέστορας Κόμματος (Ερμής Αγιάς)

Η ποιότητά του είναι δεδομένη αλλά και αναγκαία τη φετινή σεζόν, στη “μάχη” του Ερμή Αγιάς να πάρει το “εισιτήριο” για την Α2. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο ίδιος με τη χθεσινή του εμφάνιση απέδειξε πως έχει ακόμη πολύ… καύσιμο στο ρεζερβουάρ του. Με 20 πόντους (3 τρίποντα) έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του και καλείται να οδηγήσει την ομάδα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

4. Νίκος Πρίτσος (Πανερυθραϊκός)

Οι παίκτες των βορείων προαστίων δεν έχουν άλλα περιθώρια για λάθη. Η εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΝ Κηφισιάς έδωσε ψυχολογία (με αφορμή και την ήττα του Παπάγου) στην ομάδα και ο Νίκος Πρίτσος φτάνοντας στο double-double με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο παίκτης “κλειδί” του θετικού αποτελέσματος.

5. Στέφανος Σολωμός (Μαρούσι)

Όλοι γνώριζαν από την αρχή πως θα ήταν μία δύσκολη δοκιμασία για το Μαρούσι. Ο Κρόνος ναι μεν βρέθηκε μία επίθεση μακριά από τη νίκη, αλλά ο Κώστας Κεραμιδάς έχει μάθει πλέον να διαχειρίζεται ειδικές καταστάσεις, χάρη βέβαια στα “εργαλεία” τα οποία διαθέτει, όπως ο Στέφανος Σολωμός που στο χθεσινό παιχνίδι οι 15 πόντοι του ήταν αρκετοί για το διπλό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…