Κεντρική NBA Τρίσταν Τόμπσον: ο “Iron Man” του σύγχρονου NBA! (pic)
NBA

Τρίσταν Τόμπσον: ο “Iron Man” του σύγχρονου NBA! (pic)

tristan thompson cavaliers

tristan-thompson-cavaliers

Ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τάιρον Λου, αποφάσισε να ξεκουράσει τον Λεμπρόν Τζέιμς στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Κλίπερς καθώς ο “βασιλιάς” έχει “γράψει” πολλά χιλιόμετρα φέτος στο κοντέρ. Το ίδιο έπραξε και με τον Κάιρι Έρβινγκ, ο οποίος υπέστη έναν μικροτραυματισμό πριν από 2 ημέρες αλλά και με τον Κέβιν Λοβ, που μόλις επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά από 35 ημέρες απουσίας. Μόνο μία είναι η μόνιμη σταθερά των πρωταθλητών, από το πιο αδιάφορο μέχρι το πιο κρίσιμο ματς: ο Τρίσταν Τόμπσον.

Ο σκληροτράχηλος σέντερ των Καβς μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο “Iron Man” του NBA καθώς αγωνίζεται μονίμως, σε κάθε παιχνίδι των Καβς από τις 8 Φεβρουαρίου του 2012! Αυτό μεταφράζεται σε 438 συνεχόμενα παιχνίδια, με τον Τόμπσον να βρίσκεται μονίμως στις “επάλξεις”, πανέτοιμος να προσφέρει στον μέγιστο βαθμό κάτω από τα δύο καλάθια!

 

Η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών ανήκει φυσικά στον αυθεντικό “Iron Man” του NBA, τον θρύλο των Λέικερς, Έι Σι Γκριν, ο οποίος αγωνίστηκε σε 1.192 συνεχόμενα παιχνίδια, χάνοντας μόλις 3 παιχνίδια στην 17ετή καριέρα του (αγωνίστηκε στα 1.278 από τα 1.281, ποσοστό 99.8%)!

ac-green-lakers

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…