Κεντρική NBA Τραυματίστηκε σοβαρά στο ντεμπούτο του ο Μπόγκουτ (vid)
NBA

Τραυματίστηκε σοβαρά στο ντεμπούτο του ο Μπόγκουτ (vid)

andrew bogut cavs injury

andrew-bogut-cavs-injury

Μόλις 36 δευτερόλεπτα διήρκεσε το ντεμπούτο του Άντριου Μπόγκουτ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο 32χρονος σέντερ, ο οποίος αποκτήθηκε προ ολίγων ημερών ως ελεύθερος, είχε την ατυχία να τραυματιστεί σχεδόν αμέσως με την είσοδό του στο παρκέ, όταν το πόδι του “συγκρούστηκε” με αυτό του Οκάρο Γουάιτ και οι πρώτες ενδείξεις δεν φαίνονται ενθαρρυντικές.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει ότι ο Μπόγκουτ υπέστη κάταγμα στην κνήμη του αριστερού του ποδιού, με τον χρόνο απουσίας του από τα παρκέ να μην έχει συγκεκριμενοποιηθεί ακόμη. Η πιθανότητα να χάσει όλη τη χρονιά είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, αν συνυπολογίσει κανείς τη σοβαρότητα του τραυματισμού αλλά και το δικό του “ιστορικό“.

Η παρουσία του Μπόγκουτ θα μπορούσε να δώσει στους Καβς συνεπές rim-protection (προστασία του καλαθιού), ενίσχυση στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και εμπειρία πρωταθλητισμού. Μετά το χθεσινό γεγονός, το πλάνο των πρωταθλητών πήγε στράφι πριν ακόμη μπει σε ισχύ και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί εκ νέου κάποιος ψηλός μέσα στις επόμενες μέρες θεωρείται ως το πιο πιθανό.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=G8j0ay9X9GQ]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…