Κεντρική Β' Εθνική “Tραυματιστήκαμε, πονέσαμε αλλά δεν πεθάναμε”

“Tραυματιστήκαμε, πονέσαμε αλλά δεν πεθάναμε”

sorotos panionios

sorotos-panionios

Στην ήττα της ομάδας του από τον Ιωνικό Νικαίας στάθηκε ο προπονητής του Παπάγου, Κώστας Σορώτος, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό για την κακή εμφάνιση αλλά και για το γεγονός πως ο δρόμος είναι μακρύς έως το φινάλε.

Όλα όσα έγραψε ο έμπειρος τεχνικός:
“Η πίκρα και στεναχώρια μας είναι μεγάλη όσο μεγάλη ήταν και η προσπάθεια των παιδιών. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό Νικαίας για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς τραυματιστήκαμε, πονέσαμε αλλά δεν πεθάναμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και ο αγώνας συνεχίζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση του. Το ξέρουμε ότι δεν παίξαμε καλά αλλά να ξέρει ο κόσμος μας ότι αυτά τα παιδιά έχουν δώσει και τη ψυχή τους για αυτή την ομάδα. Και όπως έχουμε ξαναπεί οι ήττες ανήκουν στον προπονητή.

Υ.Γ έχω ένα ερώτημα που δεν έχει να κάνει με τον Ιωνικό που επαναλαμβάνω ότι η νίκη του ήταν δίκαιη. Από πότε διαιτητής εν ενεργεία δικαιούται να πηγαίνει σε κομματικές φιέστες, να φωτογραφίζεται σε αυτές και να καμαρώνει; Εγώ δηλαδή που δεν ανήκω στον συγκεκριμένο κομματικό χώρο δικαιούμαι να κάνω κακές σκέψεις;”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…