Κεντρική Γυναίκες Τουρκία: Νίκη Δικαιουλάκου στον ελληνικό “εμφύλιο”

Τουρκία: Νίκη Δικαιουλάκου στον ελληνικό “εμφύλιο”

dikaioulakos fener ginaikes

dikaioulakos-fener-ginaikes

Η Φενέρμπαχτσε του Τζώρτζη Δικαιουλάκου ήταν η μεγάλη νικήτρια του ελληνικού “εμφυλίου” στο Final 8 του Κυπέλλου Τουρκίας γυναικών καθώς επικράτησε με 71-61 της Χατάι, της ομάδας που προπονεί η Κατερίνα Χατζηδάκη.

Ο Τζώρτης Δικαιουλάκος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε: “Η Χατάι μας δυσκόλεψε αρκετά στην αρχή της αναμέτρησης αλλά, στο δεύτερο δεκάλεπτο, βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια με τέσσερις πόντους διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο, μίλησε κατά κύριο λόγο η εμπειρία μας. Ξέρουμε πώς να κερδίζουμε τέτοια ματς και το καταφέραμε. Η Κατερίνα Χατζηδάκη κάνει φανταστική δουλειά. Έχει αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας της, τόσο στην Ευρωλίγκα, τόσο και στο Πρωτάθλημα προς το καλύτερο. Προέρχεται από την διάσημη ελληνική προπονητική σχολή και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο αρκετά να τους νικήσουμε”.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Χατζηδάκη δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζω απέναντι στον Τζώρτζη, έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη στο γυναικείο μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό που δουλεύουμε στην Τουρκία, μια χώρα που έχει από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε αρκετά στο σημερινό παιχνίδι, αλλά η Φενέρ είχε περισσότερες λύσεις και κατάφερε να πάρει την πρόκριση”.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 37-41, 49-52,61-71.
ΧΑΤΑΪ (Χατζηδάκη): Πάρις 16 (10 ρ.), Σνιτσίνα 15 (1), Χαρτς 12 (2), Στάνκοβιτς 3, Ντερβάν, Οτζούρκ Β. 12 (1), Τακμάζ, Οράλ 3.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Δικαιουλάκος): Μπίλγκιτς 2, Τσόρα 5, Βαρνταλί, Βερεμένκα 14 (1 τρ., 12 ρ.), Κανίτεζ, Γκρούντα 12 (11 ρ.), Κουιγκλι 28 (3), Ουράλ, Στρίκλεν 5 (1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …